Ταξίδια και πακέτα διακοπών στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος χαρακτηρίζεται από την Βενετσιάνικη της κουλτούρα, τις όμορφες παραλίες της που σχηματίζουν κρυφούς κολπίσκους και σπηλιές, το άρωμα του γιασεμιού και τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα. Στη Ζάκυνθο μπορεί κανείς να συνδυάσει άνετα τις ήρεμες διακοπές καθώς και την έντονη ζωή.

Οι ίδιοι οι κατοικοι της την αποκαλούν "Φιόρο του Λεβάντε" , δηλαδή το "Λουλούδι της Ανατολής". Ήταν πάντα κέντρο κουλτούρας μιας και πολλοί γνωστοί συγγραφείς και ποιητές  γεννήθηκαν εκεί, και συνεχίζει να αποτελεί ακόμα και σήμερα έμπνευση για πολλούς φωτογράφους και άλλους καλλιτέχνες.

Επισκεφθείτε την παραλία Ναυάγιο με τα καταγάλανα νερά και το βυθισμένο σκαρί του πλοίου που πλέον στολίζει την αμμώδη χρυσαφένια παραλία, και το Εθνικό Πάρκο του Λαγανά που φιλοξενεί τις μοναδικές στον κόσμο χελώνες caretta-caretta, καθώς και το μουσείου του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού.   

Ιδανικές παραλίες για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ είναι το Τσιλιβί και το Αργάσι. Οι χρυσές αμμουδιές του Γέρακα και του Λαγανά αποτελούν κομμάτι του Εθνικού Πάρκου ωστόσο είναι πολύ δημοφιλείς στους επισκέπτες της Ζακύνθου και συγκαταλέγονται στις ωραιότερες του νησιού. Μια εκδρομή με καραβάκι επίσης, για τις πιο δυσπρόσιτες παραλίες όπως το Ναυάγιο, είναι μια πολύ καλή πρόταση.

Από τη Ζάκυνθο εχει κανείς την δυνατότητα να επισκεφτεί εύκολα με πλοίο και το νησί της Κεφαλοννιάς , καθώς και την Κυλλήνη, η οποία βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Πελλοπονήσου.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eπιλογές ξενοδοχείων σε όλο το νησί. Εμπειρία 25 χρόνων στην πώληση και προβολή των ξενοδοχείων της Ζακύνθου, πολλά εκ των οποίων τα έχουμε επισκεφτεί προσωπικά ώστε να σας προσφέρουμε τις διακοπές που ονειρεύεστε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, και ενοικίαση αυτοκινήτου σε προσιτές τιμές.

Paradies Travel  2310-225501/ 2310-225576

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης