Βιέννη ταξίδια και πακέτα διακοπών

Εικόνες από παραμυθένια παλάτια, ιστορικά μνημεία, ο Δούναβης και τα αμέτρητα κανάλια του, τα καταπράσινα και πεντακάθαρα πάρκα, το υψηλό επίπεδο ζωής, αυτά είναι τα κυριότερα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό της Βιέννης, της αυστριακής πρωτεύουσας στην καρδιά της Ευρώπης!

Κι όλα αυτά υπό τους ήχους της κλασσικής μουσικής, στην πόλη που έδρασαν  εμβληματικές φιγούρες της κλασσικής μουσικής, όπως ο Μότσαρτ, ο Μπετόβεν και ο Στράους, φιγούρες που άφησαν ανεξίτηλα το σημάδι τους στην πανέμορφη αυστριακή πρωτεύουσα.

Κατά το ταξίδι σας στην Βιέννη  θα συναντήσουμε κτίρια όπως η πασίγνωστη Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Κοινοβούλιο, η Ένωση Φίλων Μουσικής και η εντυπωσιακή εκκλησία Φωτιφκίρχε. Στα ανάκτορα Σενμπρούν θα δείτε τους κήπους και τα δωμάτια της βασιλικής οικογένειας, καθώς και κτίρια που παντρεύουν τη γοτθική αισθητική με τις art nouveau νότες. Μετά από μια επίσκεψη στο ναό του Αγ. Στεφάνου μπορείτε να σταματήσετε σε κάποιο από τα γνωστά βιεννέζικα καφέ όπως το Café Hawelka για να δοκιμάσετε έναν καφέ Maria Theresia με γεύση κρέμα και πορτοκάλι.

Μια ημερήσια εκδρομή στα βιεννέζικα Δάση του Μάγιερλινγκ , το κυνηγετικό περίπτερο της Δυναστείας των Αψβούργων, ή στις πανέμορφες λίμνες του Σαλτσκάμεργκουτ στο Σαλτσμπουργκ, εκεί όπου γυρίστηκε και η «Μελωδία της Ευτυχίας». Για όσους προτιμούν τις περιηγήσεις στην αγορά, η Μαριαχίλφερστρασε είναι ιδανική για ψώνια. Πριν φύγετε θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε τα φημισμένα τοπικά κρασιά σε κάποιο wine tavern καθώς και τις τοπικές γεύσεις.

Συχνές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λάρνακα με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

 Κάνετε την κράτηση σας εγκαίρως και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας.


Aναχωρήσεις  από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας! Paradies Travel 2310-225576 / 2310-225501   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________
 

Βιέννη, 5 ημ., Οκτώβριος '20
Βιέννη, 5 ημ., Οκτώβριος '20
Αναχωρήσεις από ΑθήναΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης