Ταξίδι στην Βενεζουέλα
: Ανακαλύφθηκε το 1522 απο τον Χριστόφορο Κολόμβο και επηρεάστηκε όπως σχεδόν όλες οι χώρες της Λατινικής Αμερικής απο τους Ισπανούς κατακτητές της.
 
Η Βενεζουέλα είναι μια χώρα αντιθέσεων και φανταστικού φυσικού κάλλους. Αυτό εύκολα το παρατηρεί κανείς από τη μεγαλύτερη λίμνη της νοτίου Αμερικής το Μαρακαϊμπο, που συγχρόνως είναι και μια απο τις αρχαιότερες λίμνες της υφηλίου ηλικίας 36 εκατομμυρίων ετών, μέχρι τις πυκνές ζούγκλες του αμαζονίου εκεί που θα συναντήσει κανείς και τον καταρράκτη με το μεγαλύτερο υψόμετρο παγκοσμίως, Angel Falls η αλλιώς καταράκτη των Αγγέλων.

Δεν μπορεί  όμως και να αγνοήσει κανείς το δεύτερο μεγαλύτερο ποτάμι της Νοτίου Αμερικής τον Ορινόκο στις όχθες του οποίου βρίσκονται χωριά ιθαγενών που ζούν αποκομμένοι απο τον υπόλοιπο κόσμο με ήθη και έθιμα που επιβίωσαν μέσα στους αιώνες.

Απο την άλλη όμως η Βενεζουέλα διαθέτει και ένα απο τα πιό δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της δυτικής Υφηλίου, το Μαργαριτάρι της Καραιβικής ή αλλιώς η Isla Margarita, όπως το ονόμασε ο Χριστόφορος Κολόμβoς. Το νησί των Μαργαριταριών είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο με τροπικές παραλίες στην ανατολικά του νησιού και μια φανταστική τροπική βλάστηση με παρθένες παραλίες στο δυτικό της μέρος.

Το νησί είναι επίσης και πόλος έλξης για τους λάτρεις του γκόλφ και των θαλάσσιων σπόρ.

Διαθέτοντας μια, ακόμη και για τα Λατινοαμερικάνικα δεδομένα, "θερμή" νυχτερινή ζωή στις ζώνες διασκέδασης είναι σίγουρο ότι οι μέρες όσο και οι νύχτες στο νησί των μαργαριταριών θα είναι "καυτές".

Τι περιμένετε λοιπόν, η επόμενη πτήση για τον "νέο κόσμο" περιμένει να σας μεταφέρει στα ζεστά νερά της Καραιβικής.

Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες του γραφείου μας απο όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδος.

 

Ταξίδια Βενεζουέλα / Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες του γραφείου μας

 Ίσλα Μαργαρίτα | αεροπορικά, μεταφορές, επιλεγμένα ξενοδοχεία,πλήρης διατροφή, 14 διανυκτερεύσεων από 1850 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Isla Margarita | αεροπορικά, μεταφορές, ποιοτικά ξενοδοχεία, 10 διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή ( all inclusive ) από 1740 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          
   Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Κλείστε το ταξίδι σας στην Βενεζουέλα έως και 8 μήνες πιο νωρίς και κερδίστε εώς και 30 %.

Επιικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!  2310-225501 ή 2310-225576

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης