Βαραδέρο Ταξίδια και πακέτα διακοπών

Το παραλιακό θέρετρο του Βαραντέρο βρίσκεται 130 χιλιόμετρα ανατολικά της Αβάνας και διαθέτει τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Κούβας. Αυτές, σε συνδυασμό με τα ζεστά, τιρκουάζ νερά της Καραϊβικής δημιουργούν έναν παραδεισένιο σκηνικό, αυτό που οι Κουβανοί ονομάζουν Playa Azul (γαλάζια παραλία) και ανήκει στους 5 δημοφιλέστερους προορισμούς όλου του κόσμου.

Αυτός ο "επίγειος παράδεισος" διαθέτει κάποιες από τις καλύτερες Ξενοδοχειακές μονάδες της Καραϊβικής, οι οποίες προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες τους. Αν τα 20 χλμ κατάλευκης αμμουδιάς δεν σας είναι αρκετά, τα ξενοδοχειακά resorts και τα ταξιδιωτικά γραφεία της περιοχής προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εκδρομών και δραστηριοτήτων όπως οι εκδρομές με καταμαράν, τα σώου με δελφίνια, ή μια επίσκεψη στην Αβάνα ή στη Γουαμά. Γνωρίστε τα cayos της Κούβας, αλλά και τη γειτονική Αβάνα με τις λάτιν νύχτες, την πλούσια ιστορία και τη νοσταλγική ομορφιά της που αποπνέουν τα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια.

Γνωρίστε μια από τις κορυφαίες παραλιακές γραμμές του κόσμου, έναν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την χαλάρωση σε τροπικές αμμουδιές παρέα με κουβανέζικο ρούμι, αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν και τη φυσική ομορφιά του δημοφιλέστερου νησιού της Καραιβικής, την Κούβα. Τα πολυτελή ξενοδοχεία του Βαραντέρο είναι διαμορφωμένα ώστε να ικανοποιούν σχεδόν την κάθε επιθυμία του επισκέπτη, για αυτό και προτιμάται από πολλά νεόνυμφα ζευγάρια, αλλά και από όσους ψάχνουν ένα παραδεισένιο καταφύγιο μακριά από την ένταση της καθημερινότητας.

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις
για 7, 10, 14 ή 21 διανυκτερεύσεις, για όλο τον χρόνο απ΄ όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας για το 2020.


Με εμπειρία στην προώθηση της εξωτικής Κούβας για πάνω από 25χρόνια με τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές Εταιρίες, βρισκόμαστε στην θέση σας να προσφέρουμε το προσωπικό σας πακέτο, με τιμές και ποιότητα μοναδικές για την Ελλάδα.


Ενδεικτικές ημερομηνίες και προσφορές για το Βαραδέρο

 08.01 - 18.01.20  Αβάνα + Βαραδέρο 
10 διανυκτερεύσεις συνολικά, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 4 και 5 αστέρων από 1880 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 07.02 - 15.02.20  Βαραδέρο | αεροπορικά, μεταφορές, 7 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή, από 1670 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 11.04 - 21.04.20  Συνδυασμός | 5 διανυκτερεύσεις Αβάνας με πρωινό και 5 διανυκτερεύσεις Βαραδέροαεροπορικά, ξενοδοχεία, πλήρη διατροφή, σύνολο 10 διανυκτερεύσεων, από 2020 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 04.06 - 11.06.20  Νέα Υόρκη (ή Μαιάμι) + Βαραντέρο | 4 διανυκτερεύσεις στην Νέα Υόρκη και 6 νύχτες στο Βαραντέρο, αεροπορικά, μεταφορές, με πλήρη διατροφή, ξενοδοχεία 4 αστέρων από 1690 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Κλείστε το ταξίδι σας για το 2020 εώς και 8 μήνες πριν απο την επιθυμητή σας αναχώρηση με όφελος εώς και 30%.

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας.   Paradies Travel 2310-225501/ 2310-225576 

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Πανόραμα Κούβας, 9,10 ημέρες, Ιανουάριος - Απρίλιος '20
Πανόραμα Κούβας, 9,10 ημέρες, Ιανουάριος - Απρίλιος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Μεγάλη Κούβα, 16 ημ., Μάρτιος '20
Η Μεγάλη Κούβα, 16 ημ., Μάρτιος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης