Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Θάσο

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές μιας και διαθέτει απίστευτη φυσική ομορφιά. Οι πεντακάθαρες παραλίες της με τη λεπτή άμμο και οι στολισμένες με πεύκα και έλατα εκτάσεις που αγγίζουν την θάλασσα, έχουν αποκτήσει πολλούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Οι παραλίες τις Χρυσής Αμμουδιάς, της Αλυκής, του Πευκαρίου είναι κάποιες μόνο από τις δαντελένιες, σπηλαιώδεις, αλλά και αμμώδεις καταγάλανες παραλίες. Ο Λιμένας, ο Πρίνος, τα Λιμενάρια και ο Ποτός είναι γεμάτα από μαγαζάκια, cafe, γραφικές ταβέρνες και γεμάτα ζωή bar, δίνοντας έτσι ποικιλία επιλογών στον επισκέπτη για να διασκεδάσει τις διαθέσεις του.

Από την άλλη το χωριό της Παναγίας όπου γίνεται και ένα μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι του 15 Αύγουστου, καθώς και οι Μαριές αλλά και τα Κοίνηρα, ένα από τα ωραιότερα χωριά της Θάσου, που είναι γεμάτο πηγές και ευρήματα αρχαϊκής και ρωμαϊκής περιόδου, συνθέτουν το μοναδικό χαρακτήρα του βορειότερου νησιού του Αιγαίου. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κλείστε εγκαίρως αεροπορικά, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές.

 Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel 2310-225501/ 2310-225576 

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης