Σρι Λάνκα
Ταξίδια: Χρυσαφένιες ακτογραμμές, κήποι με εκατοντάδες είδη μπαχαρικών, τροπική ζούγκλα και πολιτιστικά μνημεία, όλα αυτά είναι εικόνες που θα συναντήσουμε στη Σρι Λάνκα, έναν παρθένο ακόμα προορισμό που μπορεί να γίνει και το δικό σας καταφύγιο!

Το νησί της Σρι Λάνκα, πλέον μπορεί να προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη από άποψη ανέσεων και δραστηριοτήτων για το σύγχρονο ταξιδιώτη, για αυτό άλλωστε και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο!

Στις τροπικές της παραλίες συγκαταλέγονται η εντυπωσιακή Habantota με τις ροζ αποχρώσεις της άμμου, και η Bentota, από τις καλύτερες παραλίες στα δυτικά του νησιού, που προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες από windsurf μέχρι wakeboard για τους πιο τολμηρούς! Η νεολαία συγκεντρώνεται κυρίως στη Hikkadua, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Galle, με την παλιά του πόλη να έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO.

Για να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και να θαυμάσουμε τη φυσική ομορφιά, οι παραλίες Talalla, Dickwella και Seenimodera είναι ιδανικές αφού προσφέρουν στον επισκέπτη το πολυπόθητο τρίπτυχο διάφανα νερά – κατάλευκη άμμος – πανύψηλα φοινικόδεντρα!   

Στο ταξίδι σας στην Σρι Λάνκα σας δίνεται η δυνατότηα για Σαφάρι με ελέφαντες, περιήγηση στις ατέλειωτες φυτείες τσαγιού και την τροπική ζούγκλα όπου μαζί με τους χαμογελαστούς φιλόξενους ντόπιους συνθέτουν το τοπίο της Σρι Λάνκα, του μαγικού αυτού προορισμού που μας περιμένει κρυμμένος στα βόρεια του Ινδικού Ωκεανού...

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 / 2310-225576  Paradies Travel
 
 

Ενδεικτικές τιμές/ συνδιασμοί Ταξίδια Σρι Λάνκα

 Σεϋχέλλες + Σρι Λάνκα | Αεροπορικά, ξενοδοχεία με πρωινό, 4 διανυκτερεύσεις στις Σευχέλλες και 4 διανυκτερεύσεις στην Σρι Λάνκα, από 1970 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 Σρι Λάνκα | | 7 νύχτες στη Κογκάλα ή Μπεντότα με πρωινό, αεροπορικά, ξενοδοχεία από 1120 Ευρώ ( με όλους τους φόρους)

 Μαλδίβες + Σρι Λάνκα | Αεροπορικά, ξενοδοχεία με πρωινό, 4 διανυκτερεύσεις στις Μαλδίβες και 3 διανυκτερεύσεις στην Σρι Λάνκα, από 1910 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. 

Αναχωρήσεις από ΑθήναΘεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Κλείστε με το εγκαίρως το ταξίδι (εώς και 7 μήνες πρίν) σας στη Σρι Λάνκα και πάρτε τις καλύτερες προσφορές!

Eπικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel


Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης