Ταξίδια και πακέτα διακοπών στη Σκόπελο

Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς από τα πιο ωραία νησιά των Σποράδων! Με τα  κατάλευκα βαμμένα σπίτια, τις  γραφικές εκκλησίες της, την καταπράσινη βλάστησή της! Η πρωτεύουσα της Σκοπέλου, η Χώρα, είναι ήσυχη και γραφική   και προσφέρεται για ζευγάρια κυρίως και οικογένειες. Διάφορα bar, cafe και κέντρα μουσικής προσφέρουν στους επισκέπτες ώρες  διασκέδασης!

Το νησί έχει  περίπου 360 εκκλησίες! Σύμφωνα με ένα από τους τοπικούς μύθους, η Σκόπελος δεχόταν συχνά επιθέσεις πειρατών, και Οθωμανών. Έτσι οι Σκοπελίτες έχτιζαν πάρα πολλές εκκλησίες για να τους  προστατεύουν.

Στην Σκόπελο θα βρείτε και αρκετές απο τις πιο όμορφες παραλίες των Σποράδων, τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε με διάφορες βάρκες, καϊκια για να ανακαλύψετε μικρούς  απρόσιτους κολπίσκους , βοτσαλένιες παραλίες και να  απολάυσετε τα  καταγάλανα νερά της! 

Απο το νησί δε λείπουν και τα διάφορα θαλάσσια σπόρ. Από τη Σκόπελο μπορείτε να επισκεφτείτε τα γειτονικά νησιά, την Σκιάθο και την Αλλόνησο.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επικοινωνήστε μαζί μας, 2310- 225501 / 2310-225576 Paradies Travel

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης