Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην όμορφη Σκιάθο

Η πόλη της Σκιάθου είναι κτισμένη δίπλα σε ένα πανέμορφο λιμάνι. Οι λόγοι που η Σκιάθος έχει γίνει τόσο δημοφιλής είναι πολλοί. Η πρωτεύουσα με την  ειδυλιακή της εικόνα είναι το πρώτο πράγμα που ελκύει  τον επισκέπτη που πρωτοαντικρίζει το νησί.. Είναι χτισμένη με αμφιθεατρικό τρόπο και στολίζει τον καταπράσινο λόφο με τα άσπρα σπιτάκια της και τις κόκκινες σκεπές τους. Τα στενά σοκάκια με τις ασβεστωμένες πλάκες τους οδηγούν σε εικόνες μαγευτικές και γωνιές όπου οι χαμογελαστές φιγούρες των νησιωτών είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές!

Στο ανεξάντλητο αυτό από ομορφιά νησί, μπορείτε να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν, επισκεπτόμενοι το θρυλικό Μπούρτζι και την αρχαία πόλη με το τείχος της, που είναι χτισμένη κατά τον 4ο πχ αιώνα. Τα ερείπια του φρουρίου θα σας μεταφέρουν σε εποχές περασμένες. Εκεί θα βρείτε και το μνημείο  και το μέρος που ζούσε και εργαζόταν, ο  "άγιος της ελληνικής λογοτεχνίας" , όπως τον αποκαλούσαν, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Η θάλασσα της Σκιάθου είναι ιδανική όχι μόνο για βουτιές και κολύμπι, αλλά και για ότι είδους θαλάσσιου παιχνιδιού και σπoρ μπορεί να επιθυμήσει κανείς, όπως wind surfing, kite-surfing κ.α. Εγκαταστάσεις υπάρχουν στις πιο οργανωμένες παραλίες ενώ η τουριστική υποδομή και το καλό φαγητό είναι κάτι που δεν λείπει από πουθενά. Όσο για την βραδυνή σας διασκέδαση έχετε να διαλέξετε από μια πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα. Η διασκέδαση της πόλης  είναι το κυριότερο μάλλον στοιχείο της πανέμορφης Σκιάθου, με τις πολλές ταβέρνες, καφενεία, μπαρ,κλαμπ και κέντρα διασκέδασης στις οποίες η διασκέδαση και ο χορός συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διάφορα ξενοδοχεία και καταλύμματα στη Χώρα ή στις υπέροχες παραλίες της.  

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης