Σικελία και Σαρδηνία ταξίδια και πακέτα διακοπών

Ταξίδι στη Σαρδηνία και τη Σικελία, τα πανέμορφα Ιταλικά νησιά που συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα και ομορφότερα της Μεσογείου.

Γνωρίστε τη Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, ένα νησί με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Περνώντας τα στενά της Μεσσήνης απέναντι από την Καλαβρία, βρίσκεται το ηλιόλουστο νησί της Σικελίας.

Οι κυριότερες πόλεις της είναι η ζωντανή Κατάνια, το Παλέρμο, αλλά και οι Συρακούσες με έντονο το αρχαιολογικό ενδιαφέρον αφού διαθέτουν και μνημεία που προστατεύονται από την UNESCO. Οι πιο τολμηροί θα μπορέσουν να δουν από κοντά το φημισμένο ηφαίστειο της Αίτνας ύψους 3.323μ!

Πλούσια σε αρχαία ιστορία, και με μια τοπική κουζίνα η οποία θεωρείται μια από τις καλύτερες της Ιταλίας. Οι γεύσεις που θα δοκιμάσετε εδώ έχουν επιρροές από την ελληνική, την ισπανική και την αραβική κουζίνα, λόγω των λαών που κυριάρχησαν εδώ στο πέρασμα των χρόνων.

Στα δυτικά της Σικελίας βρίσκεται η Σαρδηνία, αν και είναι πιο κοντά στην Αφρική παρά στην Ιταλία. Το ειδυλλιακό τοπίο της Σαρδηνίας αποτελείται από αμμώδεις καταγάλανες παραλίες και γρανιτένιες βραχώδεις ακτές, ένα μείγμα μεσογειακού και τροπικού τοπίου. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο προορισμό του ιταλικού και διεθνούς jet set.

Από το Κάλιαρι, την πρωτεύουσα του νησιού, μπορείτε να εξερευνήσετε τις κοντινές κωμοπόλεις και τα γραφικά γύρω χωριά, ή ακόμα και τα μικρά νησάκια που περιβάλλουν τη Σαρδηνία, όπως το Λα Μανταλένα και η Καπρέρα.

Διάσπαρτα στην έκταση της Σαρδηνίας θα συναντήσουμε τα μυστηριώδη μεγαλιθικά κτίσματα nuraghi καθώς και διάφορα μεσαιωνικά μνημεία όπως το χωριό Αλγκέρο. Στην πανέμορφη πόλη Μπόζα θα γνωρίσετε το πραγματικό πρόσωπο της Σαρδηνίας και πραγματικά θα μαγευτείτε από την ατμόσφαιρα και το ρομαντισμό που αποπνέει.

Γνωρίστε μερικούς από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς της Ιταλίας με ένα ταξίδι στη Σαρδηνία η την Σικελία, οι αναμνήσεις και οι εικόνες τους θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Επικοινωνήστε μαζί μας!!  2310 - 225576 / 225501 Paradies Travel

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης