Σεϋχέλλες Ταξίδια


Ταξιδέψτε στις παραμυθένιας ομορφιάς Σεϋχέλλες και γνωρίστε από κοντά ένα σύμπλεγμα 115 νησιών το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ζευγάρια και γαμήλια ταξίδια.

Oι Σεϋχέλλες είναι ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια. Ηρεμία, χαλάρωση και παραδεισένιες ακρογιαλιές θα χαρακτηρίζουν το ταξίδι του μέλιτος σας και θα σας δώσουν μια αξέχαστη ανάμνηση από το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας.

Ανακαλύψτε τις λεπτόκοκκες λευκές παραλίες αυτού του μαγευτικού συμπλέγματος νησιών και μην παραλείψετε να κολυμπήσετε στην παραλία Vallee de Mai, η οποία είναι μια από τις  πιο γνωστές και δημοφιλείς παραλίες των Σευχελλών. Στο Valle de Mai θα βρείτε και το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο του Coco de Mer το οποίο είναι ένα από τα τρία πιο γνωστά θαλάσσια πάρκα του κόσμου.

Γενικά οι Σευχέλλες είναι ένας παράδεισος για λάτρεις της φύσης οι οποίοι επιθυμούν διαμονή και ξεκούραση μακριά από συνωστισμένες παραλίες. Κατά την διαμονή μας μας δίνεται η δυνατότητα για Island Hopping ώστε μέσα από εκδρομές να γνωρίσουμε και τα κρυμμένα μυστικά του νησιωτικού αυτού συμπλέγματος. Νησιά όπως το Mahe, το Praslin και το La Digue δεν πρέπει να λείπουν από το πρόγραμμα κανενός που θέλει να εξερευνήσει ότι ομορφότερο έχει να προσφέρει το κάθε νησί.  

Τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες είναι επίσης ιδανικά για τους φανατικούς των θαλάσσιων σπορ, για windsurfing, catamaran, surfing, scuba diving και άλλα θαλάσσια σπόρ.

Η νυχτερινή ζωή επικεντρώνεται κυρίως στην πρωτεύουσα των Σευχελλών την Βικτώρια. Μην παραλείψετε να πάτε στο διασημότερο νυχτερινό κλαμπ, το Lovenut, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η Βικτόρια επίσης είναι και το μέρος με τις πιο πολλές αγορές και πολυκαταστήματα για να κάνετε τα ψώνια σας.

Με 25 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση ταξιδιών στις Σεϋχέλλες και σε συνεργασία με ποικίλα ποιοτικά ξενοδοχεία, το Paradies Travel είναι έτοιμο να σας στείλει κι εσάς σε ένα μοναδικό ταξίδι στις φανταστικές Σευχέλλες.

Δυνατότητα κράτησης εώς και 7 μήνες νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης σας με κέρδος έως και 30% στις διακοπές σας !! 

 

Ενδεικτικές τιμές/ συνδιασμοί για ταξίδια στις Σεϋχέλλες

 Σεϋχέλλες  αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο 4 αστέρων, πρωινό, 5 διανυκτερεύσεις στις Σευχέλλες από 1680 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Σεϋχέλλες 5Ν + Ντουμπάι 2Ν 
Aεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία 4 αστέρων, πρωινό, 5 διανυκτερεύσεις στις Σευχέλλες + 2 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι από 1870 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Σεϋχέλλες 4Ν + Mαυρίκιος 4Ν
Aεροπορικά, μεταφορές, ποικιλία ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων, 4 διανυκτερεύσεις στις Σευχέλλες και 4 διανυκτερεύσεις στον Mαυρίκιο, πρωινό, από 2280 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Σεϋχέλλες 4Ν + Σρι Λάνκα 5Ν
Aεροπορικά, ξενοδοχεία με πρωινό, 4 διανυκτερεύσεις στις Σευχέλλες και 5 διανυκτερεύσεις στην Σρι Λάνκα, από 1960 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. 

Κλείστε εώς και 7 μήνες νωρίτερα, για το 2020 με όφελος έως και 30% στα εξωτικά ταξίδια σας!

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες...  Paradies Travel 2310-225501 / 2310-225576Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης