Ταξίδια και πακέτα διακοπών στη Σαντορίνη, το θαύμα της λάβας...

Πασίγνωστο και αγαπημένο νησί. Βρίσκεται ανάμεσα στην Ίο και την Ανάφη. Είναι φημισμένη για το ηφαιστιογενές τοπίο της, την θέα που κόβει την ανάσα αλλά  και τα ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα που μένουν χαραγμένα στην καρδιά όποιου τα δει έστω και μια φορά!

Οι μοναδικές παραλίες της με τις σκούρες αμμουδιές και τα βότσαλα καθώς και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, όπως η παραλία της Περίσσας και του Καμαρίου, είναι κάτι που θα βρει κανείς παντού στη Σαντορίνη.

Η Θήρα, η πρωτεύουσα της Σαντορίνης με την εκπληκτική αρχιτεκτονική, παντρεύει το Βενετσιάνικο και το Κυκλαδίτικο στοιχείο, τα άσπρα πλακόστρωτα δρομάκια πάνω στις καλντέρες που είναι γεμάτα με μαγαζιά, ταβέρνες, cafe, bar, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Η Θέα την οποία μπορεί να απολαύσει κανείς από τα περισσότερα καταλύματα του νησιού είναι μοναδική και ειδικά κατά την δύση του ηλίου που ο ουρανός παίρνει τα πιο γλυκά του χρώματα, το θέαμα όλα σε πάνω από περίπου 300 μέτρα υψόμετρο από το λιμάνι της! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο  ότι το νησί της Σαντορίνης συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ομορφότερα νησιά του κόσμου, για την ξεχωριστή αίσθηση που προκαλεί στον επισκέπτη.

Η Σαντορίνη είναι γεμάτη ζωντάνια, ενέργεια, ερωτισμό και μαγεία. Είναι το μέρος που εμπνέει και προκαλεί. Είναι ο τόπος στον οποίο κανείς επιστρέφει ξανά και ξανά...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel 2310-225501 /2310-225576

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης