Ταξίδια και πακέτα διακοπών στη Σάμο

Είναι ένας τόπος που καλεί κάθε λάτρη του ποιοτικού ταξιδιού! Συνδυάζει το πράσινο με το γαλάζιο. Την πυκνή βλάστηση με τις απέραντες ακρογιαλιές. Το λαμπρό ιστορικό παρελθόν με την έντονη κοσμοπολίτικη ζωή. Η Σάμος βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Αιγαίου, απέναντι από τις μικρασιατικές ακτές. Έχει έκταση περίπου 475 τ.χλμ., και χαρακτηρίζεται ως ορεινό νησί. Το έδαφος της Σάμου είναι ιδιαίτερα εύφορο και για αυτό ευνοεί την καλλιέργεια αμπελιών. Από τα αρχαία χρόνια το Σαμιώτικο κρασί ήταν φημισμένο και γνωστό για την εξαιρετική γεύση του. Ακόμα και σήμερα αποτελεί το κυριότερο προϊόν του νησιού. Πρόκειται για μια μοναδική ποικιλία κρασιού που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα γλυκιά του γεύση.

Βαθύ, Καρλόβασι, Κοκκάρι, Πυθαγόρειον, Ηραίον,  είναι κάποιοι από τους σταθμούς όλων των επισκεπτών που περνάνε από το νησί. Τη Σάμο θα τη λατρέψει ακόμα και ο πιο απαιτητικός περιηγητής. Διαθέτει μοναδικούς θησαυρούς  της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Επίσης οι κάτοικοι με το ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα και την ιδιαίτερη κουλτούρα θα συμβάλουν στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων.  Η Σάμος είναι ένα νησί με πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Είναι χαλαρή, διασκεδαστική, ιστορική, φυσιολατρική και Life style (κοσμοπολίτικη). Το ρομαντικό Βαθύ, τα ιδανικά για clubbing Πυθαγόρειο και Κοκκάρι και τον χαλαρό Μαραθόκαμπο. Τις πράσινες διαδρομές στο όρος Καρβούνη, την υπέροχη ανατολή από το βουνό Κέρκη, τα φοβερά μοσχάτα και λευκά κρασιά και τα ταβερνάκια γαστρονομικών προδιαγραφών καθώς και τα υπέροχα πελαγίσια νερά. 

Η νεολαία συχνάζει στην παραλία που εκτείνεται από το Πυθαγόρειο ως το Πορτοκάκι, ενώ οι φυσιολάτρες στο Σεϊτάνι όπου είναι και η παραλία των προστατευομένων χελώνων, και οι οικογένειες απολαμβάνουν τις παραλίες στην Πυθαγόρειο, Κοκκάρι, Καρλόβασι και το Ηραίον.

Οι τουριστικές υποδομές τις Σάμου ικανοποιούν όλες τις οικονομικές απαιτήσεις. Θα βρείτε σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, πολυτελή συγκροτήματα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων. Η Σάμος που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα μικρασιατικά παράλια είναι ιδανική και για μια σύντομη επίσκεψη στη γειτονική Τουρκία.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ταξίδι στη Σάμο, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές.

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας... 2310-225501/ 2310-225576

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης