Ροβανιέμι το χωριό του Άη Βασίλη
- Ταξίδια και πακέτα διακοπώνΤαξίδι στο Ροβανιέμι, γνωστό σε όλο τον κόσμο και ως το Χωριό του Άη Βασίλη!

Στον παγωμένο Φινλανδικό Βορρά, σε μια χιονισμένη πόλη της Λαπωνίας, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες  όλων των ηλικιών που θέλουν να δουν από κοντά την πατρίδα του Αι Βασίλη και να ζήσουν την παραμυθένια της ατμόσφαιρα.

8 χλμ από το κέντρο του Ροβανιέμι, χτυπά η «καρδιά των Χριστουγέννων». Εκεί μπορεί κανείς να επισκεφτεί και να φωτογραφηθεί με τον Άγιο Βασίλη, να δει το ταχυδρομείο του όπου καταφθάνουν εκατομμύρια γράμματα και παιδικές επιθυμίες από όλο τον κόσμο, καθώς και τους χαριτωμένους βοηθούς του τα ξωτικά!

Στο Santa Park, το υπόγειο θεματικό πάρκο του Αι Βασίλη θα βρείτε εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο και στο Snowland θα δειπνήσετε σε ένα igloo για μια πραγματική εμπειρία της Λαπωνίας.  Απολαύστε ένα ζεστό ρόφημα σε κάποιο από τα ζεστά ξενοδοχεία με το χαρακτηριστικό φινλανδικό στυλ και κάντε τη βόλτα σας στα μαγαζιά με τις ιδιαίτερες φινλανδικές χειροτεχνίες.

Το Ροβανιέμι ωστόσο έχει κι άλλα αξιοθέατα να προσφέρει στους επισκέπτες του όπως το Arktikum, το κέντρο Αρκτικής Ιστορίας που παρουσιάζει ενδιαφέροντα εκθέματα για τους Βίκινγκς και τη ζωή στον Αρκτικό Κύκλο αλλά και το μοναδικό στον κόσμο Αρκτικό ζωολογικό κήπο με σπάνια είδη όπως η λευκή κουκουβάγια και η πολική αρκούδα, στην κοντινή Ράνουα όπου στεγάζεται.

Φορέστε κάτι ζεστό και ετοιμαστείτε για την πιο «Χριστουγεννιάτικη εμπειρία» της ζωής σας, αφήνοντας το βλέμμα σας να χαθεί στο απέραντο λευκό του αρκτικό κύκλου!

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης