Ρόδος, ταξίδια και πακέτα διακοπών

Διακοπές στη Ρόδο, στο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και μακράν το πιο δημοφιλές!

Χρυσές, ζεστές αμμουδιές με πεντακάθαρα νερά και πλούσιες δασώδεις εκτάσεις, που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το νησί. Λίνδος, Φαληράκι, Κάλαθος και Ιαλυσός είναι λίγες μόνο από τις πανέμορφες παραλίες της Ρόδου, οργανωμένες και μη.

Περπατήστε σε μια από τις ομορφότερες Μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης, απολαύστε τη συνεχή εναλλαγή των τοπίων και τη μοναδική ποικιλία του φυσικού του περιβάλλοντος.

Με πάνω από 2.000 χρόνια ιστορίας, η Ρόδος έχει να προσφέρει πολλά σε όσους ενδιαφέρονται να τη γνωρίσουν. Η αρχαία πόλη της Ρόδου, το Κάστρο της Λίνδου με τον αρχαιολογικό του χώρο, τα Τείχη των Ιπποτών που χαρίζουν μια ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα στο νησί, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της αξιοθέατα. Μια επίσκεψη στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες ή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου προτείνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τη φυσική ομορφιά και την πλούσια κουλτούρα του νησιού της Ρόδου.

Σαν προορισμός διακοπών η Ρόδος προσφέρει διάφορες επιλογές, αφού κανείς μπορεί να απολαύσει την έντονη νυχτερινή ζωή σε διάφορες περιοχές όπως το Φαληράκι αλλά και ήσυχες διακοπές σε γραφικό περιβάλλον μέσα στο πράσινο. Η Ρόδος αποτελεί επίσης αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων που το προτιμούν τόσο για διακοπές όσο και για τις κρουαζιέρες που επιλέγουν να κάνουν στάση και να την επσικεφτούν.

Στη Λίνδο θα περπατήσετε στα στενά, πλακόστρωτα σοκάκια και θα ανέβετε στη φημισμένη της ακρόπολη για να θαυμάσετε την θέα των γαλανών νερών της Μεσογείου, τα οποία και θα απολαύσετε σίγουρα σε ένα ταξίδι στη Ρόδο.

Αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο, επιλεγμένα ξενοδοχεία, στην πόλη της Ρόδου, από την Καλλιθέα, το Φαληράκι, και τη Λίνδο, έως τον Αρχάγγελο, με πρωινό, ημιδιατροφή, ή πλήρη διατροφή.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Πάνω από 25 χρόνια εμπειρία και γνώση του νησιού της Ρόδου αλλά και των πολλών τουριστικών της θέρετρων.

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel 2310-225501 /2310-225576

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης