Ταξίδια και πακέτα διακοπών στο Ρέθυμνο, την Αγία Πελαγία και το Μπαλί

Το Ρέθυμνο βρίσκεται ανάμεσα στο Ηράκλειο και τα Χανιά, σε απόσταση 80χλμ. από το Ηράκλειο και 45χλμ. από τα Χανιά. Στα βόρεια βρέχεται από τα κρυστάλλινα νερά του Κρητικου Πέλαγους και στα νότια από τα ζεστά νερά του Λιβυκού Πελάγους. Το μεγαλύτερο μέρος του χαρακτηρίζεται από βουνά όπως τον Ψηλορείτη αλλά και απίστευτα όμορφες οργανωμένες παραλίες. Η πόλη του Ρεθύμνου χαρακτηρίζεται από τα πολλά ταβερνάκια, τα διάφορα μαγαζιά και τα παραδοσιακά καφενεία, αλλά και από τα πολλά μνημεία που αφήσανε ως ανάμνηση παλιών εποχών οι Ενετοί και οι Φράγκοι, καθώς και τις παλιές γραφικές οικίες στο κέντρο της πόλης. Το σήμα κατατεθέν της πόλης βέβαια είναι το το λιμάνι με τις πολλές και καλόγουστες ταβέρνες.

Το Ρέθυμνο με την Κρητική κουζίνα και τον ήχο της λύρας, μια από της ομορφότερες αναγεννησιακές πόλεις τις Ελλάδας, η πατρίδα του Ξένιου Ζευς, θα σας κάνει να την αγαπήσετε! Αν είστε μάλιστα στο Ρέθυμνο την περίοδο που διεξάγεται το ετήσιο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ, θα παρακολουθήσετε πολλές εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις με θέματα της αναγεννησιακής περιόδου που ο πολιτισμός της Κρήτης βρισκόταν σε άνθηση.

Σε απόσταση περίπου 30χλμ από το Ρέθυμνο βρίσκεται το παραθαλλάσιο θέρετρο του Μπαλί, που στην κρητική διάλεκτο σημαίνει μέλι. Οι τέσσερις διαφορετικοί κολπίσκοι του δημιουργούν ποικίλες παραλίες με ήρεμα νερά και οργανωμένες εγκαταστάσεις. Είναι χτισμένο σε μια μικρή υπερυψωμένη χερσόνησο με θέα προς τον μικρό όρμο κι έτσι χαρίζει όμορφη θέα στους επισκέπτες του. Στο γραφικό του ψαρολίμανο θα περιηγηθείτε στα μικρά μαγαζάκια και θα δοκιμάσετε φρέσκο ψάρι στις διάφορες ταβέρνες του.

Προς τα ανατολικά, και σε απόσταση περίπου 18χλμ από το Ηράκλειο, βρίσκεται το χωριό της Αγίας Πελαγίας. Απάνεμες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, κατάλληλες για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την ομορφιά του βυθού, οργανωμένες ξενοδοχειακές μονάδες με πολλές παροχές για τους επισκέπτες, ταβέρνες και μαγαζάκια, ολα αυτά συνθέτουν το τοπίο και την ατμόσφαιρα στην Αγία Πελαγία. Οι δραστηριότητες είναι ποικίλες, από θαλάσσια σπορ και περιπατους στη φύση μέχρι επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσσού που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel 2310-225501 /2310-225576

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης