Ταξίδι στη Πελοπόννησο

Η Πελοπόννησος είναι η νοτιότερη χερσόνησος της Ελλάδας και με τις πολλές εναλλαγές του τοπίου αποτελεί σχεδόν μια.. μικρογραφία της! Εκπληκτικές παραλίες, ειδυλλιακοί κόλποι, κατάφυτα δάση, επιβλητικά βουνά και ορεινά τοπία, κάμποι και πεδιάδες. Ο γύρος της Πελοποννήσου είναι μια συγκλονιστική εμπειρία που αφήνει ανεξίτηλες μνήμες σε κάθε ταξιδιώτη. Οι μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου αλλά και τα ιστορικά χωριά κάθε νομού, γεμίζουν κάθε περιηγητή με μοναδικές εικόνες, ενώ οι πολλές δραστηριότητες που προσφέρουν, εμπλουτίζουν το ταξίδι με νέες εμπειρίες.

Το δημοφιλές Ναύπλιο, το Άργος, οι αρχαιολογικά πλούσιες  Μυκήνες και η Επίδαυρος , η Κόρινθος, η Κορώνη με τα πεντακάθαρα ζεστά νερά της, η Καλαμάτα, η Μάνη με τους παραδοσιακούς της οικισμούς και τους κρυμμένους κολπίσκους της, η μοναδική Μονεμβασιά με το επιβλητικό της κάστρο, η χρυσαφένια παραλία στην Ελαφόνησο, αλλά και η ζωντανή Πάτρα, είναι μερικές από τις πόλεις και τα διάσημα τουριστικά θέρετρα της Πελοποννήσου που αποτελούν σταθμούς στο οδοιπορικό κάθε ταξιδιώτη. Επίσης, η Πελοπόννησος προσφέρει και ορεινούς προορισμούς όπως η Δημητσάνα και η Βυτίνα.

Στο άκουσμα και μόνο των ονομάτων αυτών, εικόνες πλημμυρίζουν τη ματιά μας. Αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικά μνημεία, φυσικά αξιοθέατα κάθε είδους όμορφες εικόνες αρχίζουν να περνούν σαν κινηματογραφική ταινία μπροστά από τα μάτια μας.

Τις τελευταίες δεκαετίες πολλές πόλεις και παραθαλάσσιες αλλά και ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, επενδύουν όλο και περισσότερο στον τουρισμό. Οι άρτιες υποδομές τους, σε συνδυασμό με την πληθώρα επιλογών που προσφέρει κάθε τουριστικό θέρετρο της Πελοποννήσου στους επισκέπτες, καθώς και η εύκολη πρόσβαση με κάθε είδους μεταφορικό μέσο (αεροπορικώς, οδικώς, με τραίνο, καθώς και με πλοίο), αποτελούν εγγύηση για αξέχαστες διακοπές όλες τις εποχές του έτους  και για όλα τα είδη των ταξιδιωτών.

Προγραμματίστε λοιπόν το ταξίδι σας στην Πελοπόννησο και αφεθείτε στη γοητεία της..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eπικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel  2310-225576 / 2310-225501

 __________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________

 

Ελλάδα, Φθινόπωρο, 28ης Οκτ. '20
Ελλάδα, Φθινόπωρο, 28ης Οκτ. '20
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη
Ελλάδα, Οδικές εκδρ., 28ης Οκτ. '20
Ελλάδα, Οδικές εκδρ., 28ης Οκτ. '20
Αναχωρήσεις από ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης