Πατάγια ταξίδια και πακέτα διακοπών


Η Πατάγια είναι μια από τις δημοφιλέστερες πόλεις της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη χάρη στην πληθώρα των ξενοδοχειών που έχουν χτιστεί εκεί. Μπορεί να δοκιμάσει κανείς μια εξαίσια ποικιλία από γευστικά πιάτα διαφορετικών κουζινών, αρχίζοντας από την παραδοσιακή.

Την Πατάγια μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς και την πρωτεύουσα της διασκέδασης ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει δημιουργηθεί μία πληθώρα νυχτερινών μαγαζιών που έχουν δώσει την φήμη της Partytown στην πόλη. Υπολογίζετε ότι μόνο και μόνο στην Walking Street συναντά κανείς πάνω από 200 νυχτερινά μαγαζιά !   

Απο την Πατάγια μας δίνετε η δυνατότητα για εκδρομές όπως, μεταξύ άλλων, μια επίσκεψη στο ειδυλιακό νησί του Κo Λάρν (Coral Island) ή στο θεματικό πάρκο του Nong Nooch. Η πόλη είναι μια μίξη από ουρανοξύστες και χαμηλά σπίτια και ανάμεσά τους βρίσκονται πολυάριθμοι φοίνικες, που φτάνουν ως την παραλία, χαρίζοντας μια ειδυλλιακή θέα στους λάτρεις της φωτογραφίας.

Μη ξεχάσετε να παρευρεθείτε στο Pattaya Festival, στο Ancestral Spirits Ceremony Festival και στο Boon Klang Ban and Phanatnikhom Basketware Festival. Μην παραλείψετε να δείτε και να θαυμάσετε το  Khao Phra Tam Nak ή το Khao Phra Bat, το Hat Chom Thian και το Hat Wong Phra, καθώς και το Pattaya Elephant Village και Monkey Training Centre που υπάρχουν στην Πατάγια.

Ταξίδι στην Πατάγια: Ένας προορισμός διασκέδασης και ανακαλύψεων....


  Χάρη στην εμπειρία που διαθέτει το γραφείο μας για πάνω από 25 χρόνια, σας δίνουμε τη δυνατότητα να κλείσετε το ταξίδι σας στην Πατάγια μέχρι και 6 μήνες πριν!!! 

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα!

Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel 2310 225576 / 2310 225501Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης