Ταξίδι στην Ήπειρο

Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Πάργα, τα Σύβοτα και τα Ζαγοροχώρια

Στα βορειοδυτικά της Ελλάδος
, απλώνεται από το Ιόνιο Πέλαγος μέχρι τα σύνορα της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, μια έκταση γης με όμορφες ακτές που σμίγουν στο βάθος με απλόχερα σπαρμένα βουνά που χαίρεσαι την εξαιρετική άγρια ομορφιά τους! Αυτή είναι η Ήπειρος. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα συνατήσετε επιβλητικά ορεινά τοπία, ποτάμια, λίμνες και δάση γεμάτα με σπάνια είδη του φυτικού και ζωικού βασιλείου!

Οι ακτές της προς το Ιόνιο πέλαγος, κρύβουν μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ηπειρωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλά τουριστικά θέρετρα όπως η Πάργα, τα Σύβοτα, η Πρέβεζα και άλλα, που φιλοξενούν κάθε χρόνο εκατομύρια επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό! Οι ακτές της Ηπείρου με την ομορφιά τους αποτελούν ήδη δημοφιλή καλοκαιρινό προoρισμό.

Η Ήπειρος, με το παρθένο φυσικό περιβάλλον, τα ιστορικά μνημεία (αρχαιολογικοί χώροι, μαντεία), τα μουσεία, τα παραδοσιακά χωριά (Ζαγοροχώρια κ.α.) τα ήθη και τα έθιμα την φιλοξενία, το εξαιρετικά καλό φαγητο και την παραδοσιακή μουσική, ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης