Οδικές εκδρομές εξωτερικού / Οδικά ταξίδια


Κάντε μια οδική εκδρομή και γνωρίστε την Ευρώπη και τη Μεσόγειο! Μια πιο προσιτή επιλογή που συνδυάζει διάφορες χώρες και πόλεις με διαδρομές γεμάτες φυσική ομορφιά και διαφορετικές παραστάσεις.

Για να αισθανθείτε τον παλμό του κάθε προορισμού, να απολαύσετε τα τοπία και τις εικόνες που έχει να προσφέρει και να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο το ταξίδι και τις εμπειρίες του, επιλέξτε μια οδική εκδρομή, με προορισμούς για όλο το χρόνο.

Ανάλογα με τις εποχές υπάρχουν και διάφορες επιλογές για να ικανοποιήσουν τις διαθέσεις του ταξιδιώτη.
Γνωρίστε τις πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης, με τα εντυπωσιακά μουσεία και τα μεγάλα πάρκα όπως η Βουδαπέστη με τα γραφικά Παραδουνάβια Χωριά, η ρομαντική Πράγα και ατμοσφαιρική Βιέννη.

Επισκεφτείτε τα χωριά της Τοσκάνης, τη Νάπολη, τη Φλωρεντία και φυσικά τη Ρώμη, με ένα οδικό ταξίδι στην Ιταλία και γνωρίστε τα υπέροχα αναγεννησιακά μνημεία αλλά και την περίφημη ιταλική κουζίνα! Γεμίστε το ταξίδι σας με εικόνες της ιταλικής φύσης με μια οδική εκδρομή στη Σικελία και γνωρίστε τα γραφικά ελληνόφωνα χωριά της.

Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, οι φυσικές ομορφιές των χωρών της Αδριατικής σας περιμένουν να τα γνωρίσετε. Οι πανέμορφες Δαλματικές Ακτές με τα καταγάλανα νερά τους, τα εντυπωσιακά σπήλαια Ποστόινα στη Σλοβενία, το «στολίδι της Αδριατικής» το μεσαιωνικό Ντουμπρόβνικ που αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO στην Κροατία αλλά και την χερσόνησο της Ίστρια.

Μια δημοφιλής επιλογή για τα οδικά ταξίδια και το 2020 είναι και οι ακτές της Νότιας Ευρώπης με την κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή, τη Νίκαια αλλά και την Ιταλική Ριβιέρα με τα γραφικά χωριά της Ακτής Αμάλφι, που μαγεύουν τους επισκέπτες με την ιδιαιτερότητα της αρχιτεκτονικής τους αλλά και του εντυπωσιακού φυσικού τοπίου.

Από την ανατολική πλευρά της Μεσογείου, μπορεί κανείς να επισκεφτεί την πληθωρική Κωνσταντινούπολη, το σταυροδρόμι των πολιτισμών και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Η ιστορική Σμύρνη, η Έφεσος με τα πολλά αρχαιολογικά μνημεία της και η αρχαία πόλη της Περγάμου είναι αξιοθέατα που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον για τους επισκέπτες.

Ταξιδέψτε στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο με μια οδική εκδρομή, μια προσιτή λύση που δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού διάφορων προορισμών και μας πλουτίζει με εικόνες και εμπειρίες.

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 – 225501 / 2310-225576 Paradies Travel

       __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης