Ταξίδι στη Νότια Αφρική

Νότια Αφρική Ταξίδια

Ταξιδέψτε σε μια πολυπολιτισμική χώρα, καθώς έχει 11 επίσημες γλώσσες και φημίζεται για την παραγωγή εξαιρετικών ποικιλιών κρασιών. Επίσης, η Νότια Αφρική είναι η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο στην παραγωγή χρυσού.

Δείτε από κοντά τις μεγαλύτερες και ωραιότερες πόλεις της, όπως: την Pretoria, το Κέιπ Τάουν (Cape Town) , το Bloemfontein, το Durban, το Γιοχάνεσμπουργκ (Johannesburg), το Polokwave, το Limpopo, το Port Elizabeth, το Kimberley και το Upington. Οι ντόπιοι κάτοικοι είναι πολύ φιλικοί και ευγενικοί με τους ξένους τουρίστες, και πρόθυμοι να τους βοηθήσουν. Επίσης αρκετά πανεπιστήμια εδρεύουν εκεί.

Ο κυριότερος λόγος που επισκέπτονται οι τουρίστες την Νότια Αφρική είναι για να ζήσουν την εμπειρία του σαφάρι και να δουν την ευρεία πλευρά της άγριας ζωής. Στις περιπλανήσεις σας με το αυτοκίνητο, ακολουθείστε τα όρια ταχύτητας και μη βγαίνετε εκτός πορείας. Θα έχετε τη δυνατότητα βέβαια να δείτε και άγρια θηρία, καθώς μαϊμούδες και μπαμπουΐνοι τριγυρνάνε συχνά στους δημόσιους δρόμους. Φοράτε μπότες και κάλτσες, καθώς μπορούν να σταματήσουν το δάγκωμα φιδιού ή άλλων εντόμων. Ρωτήστε πάντα κάποιο ντόπιο αν το ποτάμι ή η λίμνη που θέλετε να κολυμπήσετε είναι κατάλληλο, γιατί μπορεί να υπάρχουν κροκόδειλοι ή ιπποπόταμοι!

Στο ταξίδι σας αυτό αξίζει να δείτε και τα πάρκα που υπάρχουν όπως το Πάρκο Κρούγκερ (Kruger National Park), το Kgalagadi Transfrontier Park και το Addo Elephant National Park. Επίσης μην παραλείψετε να περάσετε και από το Cradle of Humankind, το νησί Robben Island, το πάρκο Simangaliso Wetland Park και το Ukhahlamba Drakensberg Park και τους μοναδικούς καταρράκτες της Βικτώρια (Victoria Falls).

Κλείστε το ταξίδι σας στη Νότια Αφρική μέχρι και 6 μήνες νωρίτερα με το Paradies Travel με όφελος έως και 30%!

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel 

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________
 
Eπικοινωνήστε μαζί μας
Eπικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης