Νίκαια και Μονακό ταξίδια και πακέτα διακοπών

Ταξιδέψτε στη Νίκαια και το Μονακό, μερικά από τα πιο γνωστά hot spots των Ευρωπαίων.

Η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, η Nice La Belle όπως την αποκαλούν, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς αλλά και κοσμοπολίτικους προορισμούς στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη.

Κτισμένη γύρω από τον κόλπο του Baie des Anges, η Νίκαια συνδυάζει ιδανικά το μεσογειακό τοπίο και την γαλλική παράδοση με τα τροπικά στοιχεία, αφού κατά μήκος της παραλιακής συναντά κανείς πελώριους φοίνικες.

Η διάσημη Promenade des Anglais αποτελεί αγαπημένο σημείο όλων τόσο για τη θέα που προσφέρει όσο και για τα διάφορα καφέ, bistro αλλά και τη νυχτερινή ζωή της. Ανοιχτές αγορές με τοπικά προϊόντα και λουλούδια από την Προβηγκία, καταγάλανα νερά που αιχμαλωτίζουν αμέσως το βλέμμα, είναι εικόνες που θα εντυπώνονται στη μνήμη του ταξιδώτη στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Νίκαιας.

Στα ανατολικά της Νίκαιας βρίσκεται το πριγκιπάτο του Μονακό. Στο μικρό αυτό κρατίδιο της Κυανής Ακτής, θα συναντήσει κανείς διαδρομές απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, αυτοκρατορικά παλάτια και μνημεία, καθεδρικούς ναούς αλλά και το εντυπωσιακό ωκεανογραφικό Μουσείο Κουστώ. Η πλέον κοσμοπολίτικη και γνωστή περιοχή του είναι φυσικά το Μόντε Κάρλο, γνωστό για το Γκραν Πρι και φυσικά το καζίνο του!

Κλείστε έως και 7 μήνες νωρίτερα με όφελος έως και 30%.

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 - 225501 / 225576 Paradies Travel

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης