Ταξίδια στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη η αλλιώς the Big Easy ( λόγου του χαλαρού τρόπου ζωής στις Νότιες Η.Π.Α) είναι ένα συναρπαστικό μείγμα κομψής γαλλικής αρχιτεκτονικής, εναλλακτικού night life, γαστρονομικού παράδεισου με αμέτρητα εστιατόρια και μοναδικά τζαζ μπαρ.

Η Νέα Ορλεάνη, πόλη χτισμένη από πλούσιους δουλεμπόρους και διάσημες οικογένειες της ναυτιλίας του Μισισσίπι, έπεσε σε φτώχεια τα πέτρινα χρόνια του «εκμοντερνισμού», μέχρι που την ανακάλυψαν εκ νέου τα τελευταία 20 ή 30 χρόνια πλούσιοι Αμερικανοί και ξένοι που ψάχνουν για την αυθεντικότητα.

Αυτή η πόλη με το τυπικό για την περιοχή τροπικό κλίμα είναι περισσότερο γνωστή για την Γαλλική Συνοικία της (French Quarter), τα ασταμάτητα ξεφαντώματα, την αυθεντική φιλοξενία. Η Γαλλική Συνοικία είναι επίσης μια ζωντανή γειτονιά με τη δική της κουλτούρα, ένα ζωντανό ιστορικό μουσείο που δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε.

Το Τζαζ Festival είναι μία εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να τη ζήσετε! Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά και το πολύχρωμο Mardi Gras φεστιβάλ, το μεγαλύτερο δωρεάν πάρτι στον κόσμο.

Το Garden District διαθέτει υπέροχα προπολεμικά αρχοντικά που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε άλλη εποχή. Το να περπατήσετε στην Garden District με τα επιβλητικά αρχοντικά και τις μανόλιες είναι ένας υπέροχος τρόπος να περάσετε μια ανοιξιάτικη μέρα.

Η κρεωλική κουζίνα της πόλης θα σας συναρπάσει. Ο αριθμός και η ποικιλία των μαγαζιών για καλό φαγητό θα σας εκπλήξει.

Επισκεφθείτε την Νέα Ορλεάνη, και ζήστε την αυθεντικότητά της.

Live the Big Easy!

Ενδεικτικές τιμές/ ημερομηνίες και συνδυασμοί για Ταξίδια την Νέα Ορλεάνη

 06.11 - 16.11.20  Νέα Ορλεάνη + Άγιος Δομίνικος (ή Μεξικό / Τζαμάικα)
Αεροπορικά, ξενοδοχεία, 4 νύχτες στη Νέα Ορλεάνη και 6 διανυκτερεύσεις στον Άγιο Δομίνικο από 2140 Ευρώ. (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι)

 13.12 - 22.12.20  Νέα Υόρκη + Νέα Ορλεάνη  
Αεροπορικά και Ξενοδοχεία, 5 νύχτες διαμονή στη Νέα Υόρκη και 4 νύχτες στη Νέα Ορλεάνη από 1560 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 10.01 - 16.01.21  Αεροπορικά και Ξενοδοχεία, Νέα Ορλεάνη, 6 διανυκτερεύσεις από 1240 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 18.02 - 28.02.21 Μαιάμι + Νέα Ορλεάνη 
Πτήσεις και Διαμονή 6 νυχτών στο Μαιάμι και 4 διανυκτερεύσεις στη Νέα Ορλεάνη από 1660 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβάνονται οι φόροι.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Αναχωρήσεις από
Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για το 2020
   

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικά ταξίδια, πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια ΗΠΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Paradies Travel 2310-225501 ή 2310-225576

__________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


ΗΠΑ Πανόραμα, 21 ημ., Αύγουστος & Οκτώβριος '20
ΗΠΑ Πανόραμα, 21 ημ., Αύγουστος & Οκτώβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης