Μύκονος ταξίδια και πακέτα διακοπών

 
Η  Μύκονος είναι από τους πιo γνωστούς τουριστικούς καλοκαιρινούς προορισμούς παγκοσμίως, και θεωρείται από πολλούς η Μέκκα της καλοκαιρινής διασκέδασης. Επίσης συγκαταλέγεται στα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου.

Η Μύκονος, η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου έχει καταφέρει παρόλη την διεθνή επιρροή να κρατήσει κάποιες πτυχές της αναλλοίωτες. Το νησί που πάντα ξεχειλίζει ενέργεια και ζωντάνια, προδιαθέτοντας έτσι τον καθένα να μπει στους ρυθμούς του! Με τα κατάλευκα δρομάκια, τα σπίτια και τα γαλανά παραθυρόφυλλα που κρύβουν μια διαφορετική  ιστορία για τον καθένα, η Μύκονος θα κρατήσει μια ξεχωριστή θέσει στην καρδιά σας.

Η Μύκονος με τους ανεμόμυλους είναι μια εικόνα που έρχεται ευχάριστα στο μυαλό πολλών κάθε φορά που μπαίνει το καλοκαίρι. Η μικρή Βενετία  με τα πολύχρωμα μπαλκονάκια, οι πολυάριθμοι πλανόδιοι καλλιτέχνες, τα φημισμένα cafe/bar αλλά και οι προσεγμένες ταβέρνες και τα εστιατόρια προσφέρουν παραδοσιακές αλλά και gourmet γεύσεις. 

Η Μύκονος έχει τραγουδηθεί, έχει ζωγραφιστεί, προβάλλεται από τα ΜΜΕ, και την μεγάλη οθόνη, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει γευτεί την αληθινή Μύκονο εάν δεν περπατήσει τα σοκάκια της για να ζήσει στον παλμό της!

Ταξίδια στην Μύκονο, κοσμική, γραφική, με έντονη νυχτερινή ζωή...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας. 2310-225501 / 2310 225576 Paradies Travel 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________



Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing List



Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης