Μπαλί ταξίδια και πακέτα διακοπών

Μπαλί. Το νησί των Θεών! Ανακαλύψτε ένα τροπικό νησί, με θερμοκρασίες 30-35ο C όλο το χρόνο εκεί όπου βουνά και λόφοι από λάβα, συναντούν και αναμειγνύονται με τις αμμώδεις παραλίες, χαρίζοντας ένα μοναδικό χρωματιστό φόντο, ιδανικό για ονειρεμένες φωτογραφίες.

Αξίζει να επισκεφτείτε την ενδοχώρα του νησιού και να βιώσετε τον τρόπο ζωής των ντόπιων, η κουλτούρα και η ευγένεια των οποίων θα σας εκπλήξει. Οι γεωμετρικά φτιαγμένοι ορυζώνες στις πλαγιές των βουνών μοιάζουν με μοντέρνα έργα τέχνης και τα τροπικά δάση, οι ηφαιστειακές λίμνες και η τεράστια ποικιλία εξωτικών λουλουδιών δε θα αφήσουν κανέναν επίδοξο φωτογράφο ασυγκίνητο.

Και οι παραλίες όμως δεν περνούν απαρατήρητες καθώς αποτελούν πόλο έλξης για τους surfers παγκοσμίως, που συγκεντρώνονται εδώ όλο το χρόνο. Το Μπαλί φημίζεται για τα διάφορα φεστιβάλ που οργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μερικά από αυτά είναι το Funerals ή Pitra Yadnya όπως λέγεται, το Galungan και το φεστιβάλ Nyepi. Πλήθος ντόπιων με πολύχρωμες φορεσιές,  εξωτικά λουλούδια παντού, και παραστάσεις παραδοσιακoύ χορού Legong, είναι εικόνες που θα αποτυπωθούν για πάντα στη μνήμη σας.

Το Μπαλί είναι ιδανικός προορισμός και για γαμήλια ταξίδια, λόγω του αργού ρυθμού ζωής των ντόπιων, του  ζεστού κλίματος που επικρατεί όλο το χρόνο και της απόλυτης ηρεμίας που εκπέμπει.  Τα ταξίδια στο Μπαλί μπορούν να συνδυαστούν και με μια επίσκεψη στη Σιγκαπούρη για ψώνια και μια γεύση της τοπικής κουζίνας για όσους θέλουν να πλουτίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Αν πάλι έχετε στο μυαλό σας τη χαλάρωση, τότε το ταξίδι σας στο Μπαλί είναι ιδανικό καθώς θα απολαύσετε ένα παραδοσιακό μασάζ με αιθέρια έλαια σε ένα από τα πολλά spa και ξενοδοχεία, εμπειρία που σίγουρα δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Στη χερσόνησο Bukit το τοπίο είναι επιβλητικό καθώς συνδυάζει τα απότομα ασβεστολιθικά βράχια με τις πανέμορφες παραλίες. Για μια πλήρη εμπειρία των αισθήσεων μας δεν πρέπει να παραλείψουμε την εξαίσια τοπική κουζίνα αλλά και το υψηλό επίπεδο των εστιατορίων του Bali.    

   

Μερικές ενδεικτικές τιμές και συνδιασμοί του γραφείου μας για ταξίδια στο Μπαλί

 Ντα Νάνγκ (Βιετνάμ) 4Ν + Μπαλί 5Ν   
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 5 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί και 4 διανυκτερεύσεις στο Ντα Νάνγκ από 1490 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Σιγκαπούρη 2Ν + Μπαλί 7Ν   
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 νύχτες στην Σινγκαπούρη και 7 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1210 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Πούκετ 5Ν ( ή Λανγκάουι) + Μπαλί 5Ν
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 5 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ και 5 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1570 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Μπαλί, 7 νύχτες ( 3Ν Ουμπούντ + 4Ν Νούσα Ντούα)
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχείο με πρωινό, 7 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1080 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 Ντουμπάι 3Ν + Μπαλί 6Ν   
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 2 νύχτες στο Ντουμπάι και 6 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί από 1250 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Το Paradies Travel διοργανώνει ταξίδια στο Μπαλί πάνω από 25 χρόνια και συνεργάζεται με πάνω από 80 ξενοδοχεία  για την καλύτερη διαμονή σας...

Συχνές αναχωρήσεις για όλο το χρόνο, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.


Επικοινωνήστε μαζί μας
!! Paradies Travel  2310-225501 / 2310-225576 

__________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Μπαλί - Σιγκαπούρη, 11 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Μπαλί - Σιγκαπούρη, 11 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης