Μαρόκο ταξίδια: ταξιδέψτε στο αυτοκρατορικό Μαρόκο και ζήστε την περιπέτεια από κοντά. Περιηγηθείτε στις αμμώδεις παραλίες του, εκεί που η έρημος συναντά τα νερά του Ατλαντικού σε ένα μοναδικό τοπίο!

3.500 χλμ παραλιακής γραμμής προσφέρει το Μαρόκο στον επισκέπτη του για να βρει τη χαράλωση στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου και του Ατλαντικού Ωκεανού, με οργανωμένες παραλίες και σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Εσσαουίρα, στα νοτιοδυτικό άκρο της χώρας, συγκαταλέγεται στις αγαπημένες κάθε λάτρη των σπορ , μιας και οι άνεμοι της αλλά και το μυστηριώδες τοπίο την καθιστούν ιδανική για windsurfing.  Το Αγκαντίρ είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ήλιο και θάλασσα ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Δραστηριότητες στη θάλασσα αλλά και στην παλιά πόλη, καλόγουστα εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία είναι μερικά από αυτά που μπορεί να προσφέρει η παραλιακή πόλη του Αγκαντίρ στο διψασμένο για εικόνες ταξιδιώτη αφού πίσω του δεσπόζει επιβλητικά η οροσειρά του Άτλαντα.

Πιο βόρεια συναντάμε το ειδυλλιακό θέρετρο της Al Hoceima στα βόρεια παράλια του Μαρόκου,  πιο γαλήνιο και με μεσογειακούς τόνους. Τοποθετημένο στους πρόποδες των βουνών του Rif βρίσκεται η παραλιακή αυτή πόλη, δημοφιλής ιδιαίτερα και στους Ευρωπαίους.

Αν θέλουμε να εμπλουτίσουμε το ταξίδι μας με μια δόση κουλτούρας, η Καζαμπλάνκα, η Φεζ, το Μαρακές και η πρωτεύουσα Ραμπάτ μας προκαλούν να τις εξερευνήσουμε, να δοκιμάσουμε τις λεπτές γεύσεις της Μαροκινής κουζίνας και φυσικά να περιπλανηθούμε στα "σουκ" για να κάνουμε τα ψώνια μας!

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 - 225576 / 2310 - 225501 Paradies Travel

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικό ταξίδι παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικό ταξίδι Μαρόκο

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης