Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Χερσόνησο, τα Μάλια, την Σταλίδα και τις Γούβες

Διακοπές στη Χερσόνησο, ένα από τα πιο γνωστά και πιο τουριστικά μέρη της Κρήτης. Βρίσκεται ανάμεσα στο Ηράκλειο και το γραφικό Άγιο Νικόλαο. Ένα τουριστικό μέρος έτοιμο να δεχθεί νέους και όχι μόνο επισκέπτες! Η περιοχή είναι πολύ ιδαίτερα οργανωμένη και διαθέτει πολλές ταβέρνες και διαφόρων ειδών εστιατόρια, κλαμπ, καφέ καθώς και πολλών άλλων ειδών μαγαζιά. Η Χερσόνησος έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο της έντονης νυχτερινής ζωής. Δεκάδες μπαράκια περιμένουν τους επισκέπτες κάθε καλοκαίρι και η κίνηση στο κεντρικό παραλιακό δρόμο τις νύχτες είναι κάτι το απίστευτο. 

Για όσους αναζητούν όμορφες παραλίες και νυχτερινή διασκέδαση στις διακοπές τους, η Χερσόνησος αποτελεί ιδανική πρόταση. Επίσης, προτείνεται κανείς να εξερευνήσει τα γύρω χωριά όπως τις Γούβες, τα Μάλια και τα παραδοσιακά χωριά Κουτουλουφάρι και Πισκοπιανό.

Στα ανατολικά της Χερσονήσου συναντάμε τα Μάλια, μια σύγχρονη πόλη, ένα τουριστικό θέρετρο που συγκεντρώνει νεολαία, εκεί όπου χτυπάει ο παλμός της νυχτερινής ζωής, μιας και διαθέτει δεκάδες clubs και bars που προσφέρονται για διασκέδαση μέχρι πρωίας. Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κύρια κέντρα διασκέδασης όλης της Κρήτη και συγκεντρώνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Διαθέτει μια  ξεχωριστή παραλία με ψιλή άσπρη άμμο, από τις ωραιότερες της νότιας Κρήτης.

Τα Μάλια ωστόσο κρύβουν και μιαν άλλη πλευρά, με το Μινωικό τους ανάκτορο, το τρίτο σε μέγεθος της Κρήτης, αλλά και τα παλιά Μάλια με τα στενά τους δρομάκια, τις ανθισμένες αυλές και τα γραφικά ταβερνάκια, για όσους αναζητούν πιο ήσυχους ρυθμούς.

Περίπου 18χλμ ανατολικά του Ηρακλείου βρίσκεται ο οικισμός Γούβες, ο οποίος χωρίζεται στα δύο. Στις Κάτω Γούβες , ένα δημοφιλές παραλιακό θέρετρο με πολλά ξενοδοχεία  ξενοδοχεία και μαγαζιά και στις Άνω Γούβες, ένα παραδοσιακό χωριό με μαγευτική θέα και πολλά μικρά εκκλησάκια. Οι Γούβες προσφέρουν στον επισκπεπτη αμμώδεις παραλίες οργανωμένες και μη, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους όπως τα θαλάσσια σπορ αλλά , το δημοφιλές ενυδρείο Θαλασσόκοσμος και διάφορα θαλάσσια πάρκα όπως αυτό της Ανώπολης.

Στα ανατολικά και πάλι του Ηρακλείου, ανάμεσα στη Χερσόνησο και τα Μάλια, συναντά κανείς το τουριστικό θέρετρο της Σταλίδας. Εκεί μπορεί ο επισκέπτης να βρει διάφορα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και μαγαζιά. Η Σταλίδα προσφέρεται για πιο ήσυχες διακοπές ή και για οικογένειες, αλλά και όσοι αναζητούν κάτι πιο έντονο για τη νυχτερινή τους διασκέδαση μπορούν να κινηθούν στα Μάλια και τη Χερσόνησο που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Στο κοντινό χωριό Μοχός θα απολαύσετε τη θέα του Κρητικού Πελάγους. Μπορεί κανείς επίσης να κάνει μια ημερήσια εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel 2310-225501 /2310-225576

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης