Λίμνη του Κόμο και Λίμνη Ματζόρε ταξίδια και πακέτα διακοπών

Στον ιταλικό Βορρά θα συναντήσουμε δύο από τις ομορφότερες λίμνες της Ευρώπης, τη Λίμνη Κόμο (Lago di Comο) και τη Λίμνη Ματζόρε (Lago Maggiore). Και οι δύο βρίσκονται σε σχετικά μικρή απόσταση από την πόλη του Μιλάνο και αποτελούσαν πάντα πόλο έλξης των επισκεπτών της περιοχής της Λομβαρδίας.

Η Λίμνη Κόμο αποτελούσε ένα θέρετρο διακοπών για την ιταλική αριστοκρατία για αυτό και είναι γνωστή για τις επιβλητικές τις βίλες που είναι χτισμένες στα παράλια της λίμνης. Μερικές από τις πιο γνωστές είναι η διάσημη Villa Carlotta, η Villa D’Este και η Villa del Balbianello.

Η ομώνυμη πόλη του Κόμο αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Η υπέροχη θέα της προς τη λίμνη την καθιστά δημοφιλή προορισμό για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής.

Η μοναδική της ομορφιά έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές από τον κινηματογραφικό φακό και η ρομαντική της ατμόσφαιρα σίγουρα θα σας μαγέψει. Μια βόλτα με καραβάκι για να απολαύσετε τη μοναδική θέα των Άλπεων είναι μια εμπειρία που δεν θα πρέπει να λείπει από το ταξίδι σας.

Στα δυτικά της Λίμνης Κόμο συναντάμε τη συγκριτικά μεγαλύτερη, Λίμνη Ματζόρε, και δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας η οποία εκτείνετε ως τα σύνορα της Ελβετίας.

Το κέντρο της περιοχής της Λίμνης Ματζόρε είναι η παραλίμνια πόλη Στρέσα από την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε τα χαρακτηριστικά νησάκια Μπορομέο, που προσελκύουν τους επισκέπτες για το γραφικό τους χαρακτήρα. Από τα πιο δημοφιλή είναι η Isola Bella και η Isola Madre. Ακόμη, μπορεί να παρευρεθείτε σε κάποιο από τα διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις που διοργανώνονται και στις δυο λίμνες και προσελκύουν εκατοντάδες κόσμου κάθε χρόνο.

Ζήστε σε μια μοναδικά ρομαντική ατμόσφαιρα και ένα μαγευτικό τοπίο ανεκτίμητης αξίας. Ανακαλύψτε έναν από τους πιό φανταστικούς προορισμούς στην Ιταλία και γνωρίστε μάσα από τα ταξίδια και τα πακέτα διακοπών μας την εντυπωσιακή Λίμνη Ματζόρε και την κοσμοπολίτικη Λίμνη Κόμο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας!!  2310 - 225576 / 225501 Paradies Travel


      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης