Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Λευκάδα

Nυδρί, Μεγανήσι, Βασιλική, οδικώς προσβάσιμη απο Πρέβεζα, ιδανικός προορισμός από βόρεια και νότια Ελλάδα. Πράσινη,γοητευτική, ήσυχη, ωραίες παραλίες, πανέμορφα χωριά...

Συνδιασμός γαλάζιου και πράσινου με πανέμορφες αμμουδιές που συγκαταλέγονται στις ωραιότερες της Ελλάδος. Πλούσια βλάστηση, γραφικά χωριουδάκια, με νησιώτικη αρχιτεκτονική!

Βρίσκεται μεταξύ Κέρκυρας και Κεφαλονιάς,  ένας προορισμός με εύκολη πρόσβαση μιας και συνδέεται με πλωτή κινητή γέφυρα  με την Αιτωλοακαρνανία, ή με πλοίο της γραμμής και ferry boat. Η πρωτεύουσα της Λευκάδας με το όμορφο λιμάνι της, οι ψαροταβέρνες, οι καφετέριες, και τα μαγαζιά λαϊκής τέχνης προσελκύουν τον επισκέπτη. Στο ιστορικό της κέντρο διακρίνουμε την επιρροή των Ενετών που πέρασαν από το νησί και άφησαν το σημάδι τους.

Στα ανατολικά της βρίσκεται το Νυδρί. Θεωρείται το κοσμοπολίτικο μέρος του νησιού, κτισμένο κατα μήκος της θάλασσας. Στη δυτική μεριά του νησιού βρίσκονται οι ωραιότερες παραλίες, το Πόρτο Κατσίκι και  οι Εγκρεμνοί.

Σε μικρή απόσταση από τη Λευκάδα  βρίσκεται και το ιδωτικό νησάκι της οικογένειας Ωνάση, ο Σκορπιός, που προσφέρεται για εκδρομή για όσους θέλουν να γνωρίσουν κάτι από την ιστορία του νησιού. Μια εναλλακτική πρόταση επίσης είναι και η Ιθάκη η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση και είναι προσβάσιμη με ferry boat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel 2310-225501/2310-225576
 
__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________
 

Ελλάδα, Οδικές εκδρ., 28ης Οκτ. '20
Ελλάδα, Οδικές εκδρ., 28ης Οκτ. '20
Αναχωρήσεις από ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης