Ταξίδι στην Κρήτη

Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Κρήτη,

το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με 260χλμ. μήκος και 60χλμ. πλάτος, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 5 μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου και αποτελείται από 4 περιφέρειες : τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι. Είναι ένα ξεχωριστό νησί γεμάτο ζεστασιά, ενέργεια, με φιλόξενους ανθρώπους , περιτριγυρισμένο από μύθους και ιστορία.

Η Κρήτη που γέννησε τον Μινωϊκό Πολιτισμό, η Κρήτη που από μέρος σε μέρος αλλάζει κυριολεκτικά πρόσωπο και χαρακτήρα, είναι γεμάτη αρώματα βοτάνων, εσπεριδοειδών και λουλουδιών μιας και είναι γεμάτη πορτοκαλιές, αρωματικά φυτά, αμπελώνες και φυσικά ελαιώνες.

Αυτός ο γεμάτος κρυμμένες ομορφιές τόπος, είναι στολισμένος από παλιά μοναστήρια, επιβλητικά κάστρα, παραδοσιακά πέτρινα αρχοντικά, εντυπωσιακές χαράδρες και το φημισμένο "Φοινικόδασος του Βάϊ", που απλώνεται σε εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα και καταλήγει σε μια θαυμάσια χρυσή αμμουδιά. Άλλο ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νησιού ειναι το φαράγγι της Σαμαριάς, κάτι που θα είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και του hiking.

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς το άρωμα και την πολυσύνθετη ομορφιά της Κρήτης  σε λίγες μόνο γραμμές. Η προσωπική επίσκεψη σε αυτό τον φιλόξενο και γεμάτο από μυρωδιές και εικόνες νησί καλεί τον επισκέπτη κοντά του κάθε εποχή του χρόνου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές ξενοδοχείων με πρωινό, ημιδιατροφή ή all inclusive. Πολλές από τις ξενοδοχειακές μονάδες τις έχουμε επισκευτεί προσωπικά. Προσιτές τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να ανακαλύψετε το αιώνιο νησί της Κρήτης..

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________
 


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης