Κούβα ταξίδια και πακέτα διακοπών

Η Κούβα, που ονομάζεται από πολλούς το μαργαριτάρι της Καραϊβικής, είναι το μεγαλύτερο νησί της.

"Για μερικούς, όταν μιλάνε για την Κούβα,
όλα ξεκινούν και τελειώνουν με την Αβάνα"

 
500 χρόνια ιστορίας αποτυπώνονται στα κτήρια και στα σοκάκια αυτής της αποικιακής πόλης, στην οποία συρρέουν κατά χιλιάδες οι επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν η μαγεία η οποία εκπέμπει αυτή η πόλη, προέρχεται από το ιστορικό της κέντρο (Havana Vieja), το οποίο είναι στολισμένο με αποικιακά κτήρια και εκκλησίες, ή εάν ευθύνεται γι' αυτό η πολυτραγουδισμένη παραλιακή της οδός, η Malecon.

Αυτό μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ, εαν δεν επισκεφθούμε την Αβάνα και δεν εξερευνήσουμε οι ίδιοι το μυστήριο που την τυλίγει.   

 Σίγουρα, αυτό που την κάνει μοναδική είναι η έντονη καραϊβική διασκέδαση την οποία μπορεί να ζήσει κανείς τις νύχτες στα αμέτρητα cafe και μπαράκια της πόλης. 

  "Το Βαραντέρο θεωρείται απο τις
καλύτερες παραλίες της Καραϊβικής"


Σε περίπου 2 ώρες απόσταση από την Αβάνα, θα βρούμε το Βαραντέρο με τις υπέροχες παραλίες και τα παραθαλάσσια ξενοδοχεία του, να είναι έτοιμο να σας προσφέρει ό,τι μπορούσατε να περιμένετε από τον "παράδεισο της Καραϊβικής". Θεωρείται μια από τις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως και η ιδανική του θέση προσφέρεται ώστε να γνωρίσετε το υπόλοιπο αυτού του μαγευτικού νησιού.

Ποικίλες εκδρομές περιμένουν τον επισκέπτη στο ταξίδι του στο Βαραντέρο, όπως για παράδειγμα, ένα Jeep Safari στην ενδοχώρα στην οποία μπορεί να θαυμάσει κανείς την πλούσια βλάστηση και τον σπάνιο ζωϊκό κόσμο της Κούβας ή ένα Catamaran trip στις πιο απόκρημνες παραλίες του νησιού.

"Οι αποικιακές πόλεις Trinidad και Cienfuegos είναι
το highlight της παραδοσιακής Κούβας"

Αν θέλει να δει κανείς, όμως, την αυθεντική Κούβα, δεν μπρεί να παραλείψει μια επίσκεψη  στις δημοφιλείς αποικιακές πόλεις Trinidad και Cienfuegos, που μπορεί να πει κανείς ότι έχουν πραγματικά μείνει ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου.    

Η Αβάνα μπορεί να συνδυαστεί και με το νησί Κάγιο Κόκο ή το Κάγιο Σάντα Μαρία. Σ' αυτά τα νησία, ετοιμαστείτε να συναντήσετε ένα από τα μοναδικά μνημεία φυσικής ομορφιάς.

Οι ακόμη πιό απαιτητικοί, μπορούν να συνδυάσουν το ταξίδι τους στην Κούβα τόσο με κάποιο άλλο νησί της Καραϊβικής, όπως τον Άγιο Δομίνικο, την Τζαμάικα, το Μεξικό όσο και με κάποια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις των ΗΠΑ όπως τη Νέα Υόρκη και το Μαιάμι

Ελπίζουμε να σας δώσαμε έστω και μια μικρή γεύση από αυτά που θα συναντήσετε σε αυτό το, κατά κοινή ομολογία, μοναδικό νησί της Καραϊβικής, την Κούβα !!

Στο ταξίδι σας στην Κούβα μπορείτε να κλείσετε τις προαιρετικές εκδρομές στους αντιπροσώπους μας, που θα βρίσκονται στο σημείο προορισμού σας, για να ανακαλύψετε όλες τις καταπληκτικές πτυχές αυτού του νησιού για το οποίο γράφτηκαν τόσα τραγούδια όσο για κανένα άλλο στην Υφήλιο!


Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για Casa Particular επικοινωνήστε μαζί μας και εάν επιθυμείτε να δείτε τα ομαδικά μας ταξίδια πατήστε στον σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια Κούβα .Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες του γραφείου μας - Πακέτα διακοπών Κούβα

 08.11 - 19.11.20  Νέα Υόρκη + Αβάνα + Βαραντέρο 
4 νύχτες στη Νέα Υόρκη, 4 διανυκτερεύσεις στην Αβάνα και 3 νύχτες στο Βαραδέρο, αεροπορικά, μεταφορές, 11 συνολικά διανυκτερεύσεις, ξενοδοχεία 4 αστέρων, πρωινό και πλήρης διατροφή (All inclusive) από 2270 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 12.12 - 25.12.20  Κούβα + Καρταχένα-Κολομβίας (ή Εκουαδόρ / Περού / Γουατεμάλα)   
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 7 διανυκτερεύσεις στην Κούβα και 5 νύχτες στην Καρταχένα, από 2410 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 06.01 - 17.01.21  Μαιάμι + Αβάνα + Βαραντέρο  
3 νύχτες Μαιάμι, 5 διανυκτερεύσεις Αβάνα, 3 διανυκτερεύσεις Βαραδέρο, σύνολο 11 διανυκτερεύσεις, από 2180 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 08.02 - 15.02.21  Ταξίδι Κούβα | 7 διανυκτερεύσεις αεροπορικά, μεταφορές, συνδυασμός Αβάνας και Βαραδέρο με πλήρη διατροφή, ξενοδοχεία 4 αστέρων, από 1650 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 17.03 - 30.03.21  Κούβα + Μεξικό  (ή Άγιος Δομίνικος / Τζαμάικα)   
Αεροπορικά, μεταφορές, 7 διανυκτερεύσεις στην Κούβα και 6 νύχτες στο Μεξικό ( Playa del Carmen / Cancun ), ξενοδοχεία με πλήρης διατροφή (All inclusive) από 2330 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 12.05 - 19.05.21  Αβάνα + Cayo Santa Maria ή Cayo Coco    
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πλήρης διατροφή (All inclusive), Αβάνα 4 διανυκτερεύσεις και 3 νύχτες στο Cayo Santa Maria ή Cayo Coco, από 1980 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Αν ενδιαφέρεστε για ομαδικό ταξίδι, πατήστε στο σύνδεσμο ομαδικά ταξίδια Κούβα


Λόγω της μεγάλης ζήτησης αυτή την περίοδο, συγκεκριμένα για την Κούβα, 

συνιστούμε να κινηθείτε άμεσα για την ενημέρωση / κράτηση του ταξιδιού σας


Το Paradies Travel, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών Ξενοδοχείων σε όλο το νησί της Κούβας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κλείστε το ταξίδι σας εώς και 7 μήνες πριν απο την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης και κερδίστε εώς και 30%.


Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel Τηλ. 2310-225501 ή 2310-225576 

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Μαγική Κούβα,  9,10,11,12,13 ημ., Ιούλιος - Οκτώβριος '20
Μαγική Κούβα, 9,10,11,12,13 ημ., Ιούλιος - Οκτώβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πανόραμα Κούβας, 9,10 ημέρες, Δεκέμβριος - Απρίλιος '20-'21
Πανόραμα Κούβας, 9,10 ημέρες, Δεκέμβριος - Απρίλιος '20-'21
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κούβα, Ατομικά προγρ., 9 ημ., Μάιος - Οκτώβριος '21
Κούβα, Ατομικά προγρ., 9 ημ., Μάιος - Οκτώβριος '21
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης