Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Κώ, το κόσμημα του Αιγαίου!

Αξίζει να επισκεφτείτε την πατρίδα του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού. Στην πλατεία της βρίσκεται ο πλάτανος του Ιπποκράτη κάτω από τον οποίο λένε οτι δίδασκε τους μαθητές του. Η  Κως με τις αμμώδεις παραλίες της όπως το Τιγκάκι, το Μαρμάρι, το Μαστιχάρι, αλλά και την παραλία του Κέφαλου διαθέτουν σύγχρονα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών. 

Αποδράσεις στον Κέφαλο, τα Καρδάμενα, τα χωριά στο εσωτερικό του νησιού, γραφικές παραλίες...Στην πόλη και τα χωριά μπορείτε να βρείτε από πολυτελή εστιατόρια μέχρι γραφικά ταβερνάκια όπου κυριαρχούν οι τοπικές ελληνικές γεύσεις. Τα παραθαλάσσια καφέ και τα bar προσφέρονται για ρομαντικές βραδινές εξόδους, ενώ τα  πολλά club του νησιού πάλλονται από τους έντονους ρυθμούς και υπόσχονται διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Τιγκάκι με τις απίστευτης ομορφιάς παραλίες του και την καθαρή του θάλασσα, βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ από την πόλη της Κω και προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Από τον Κέφαλο θα προσεγγίσετε και την αμμώδη παραλία Καμάρι. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους surfer καθώς τα θαλάσσια ρεύματα την καθιστούν ιδανική για windsurfing!

Από το λιμάνι της γίνονται καθημερινές αναχωρήσεις για τα κοντινά νησιά όπως η γραφική Κάλυμνος, η Ψέριμος και η Νίσυρος που βρίσκονται  διασκορπισμένα γύρω απο την Κω.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναχωρίσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές... 

 Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel 2310-225501/ 2310-225576  

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης