Όταν η μαγεία συναντά την πραγματικότητα

Με τα χρόνια έχουμε οργανώσει πολλα ταξίδια.
Μία από τις λίγες χώρες όμως που θα μπορούσαν να μπούνε στην κατηγορία έκπληξη, τουλάχιστον για εμάς, είναι σίγουρα η Κολομβία. 

Στην Κολομβία συναντάει κανείς όλες τις πτυχές που κάνουν 
την Λατινική Αμερική τόσο μοναδική.    

Την αποικιακή ιστορία στην Καρταχένα,
τη φρεσκάδα των Άνδεων στην κοσμοπολίτικη Μπογκοτά,
τη Σάλσα στην "πρωτεύουσα" του χορού το Κάλι, την μοντέρνα ιστορία στην πιο δημοφιλή ποια πόλη, στο ανανεωμένο Μεντεγίν, 
 τις απίστευτες παραλίες του Σαν Αντρές αλλά και
την ζούγκλα του Αμαζονίου.    

Ώρα να σας ρίξουμε στα βαθιά.

Πάμε Κολομβία ! 

Ταξίδια στην Κολομβία

Ξεκινώντας κάποιος ένα ταξίδι στην Κολομβία θα πρέπει να προετοιμαστεί να αλλάξει άποψη για πολλά πράγματα που αφορούν αυτή την χώρα. Πολλοί θυμούνται ακόμα το δύσκολο παρελθόν, αλλά η μεταμόρφωση της χώρας τα τελευταία 20 χρόνια είναι μοναδική για την Λατινική Αμερική.

Μεντεγίν  "Η έκπληξη" 

Αυτό φαίνεται περισότερο από παντού στην πόλη του Μεντεγίν, γενέτειρα του Πάμπλο Εσκομπάρ η οποία έχει μεταμορφωθεί σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της ηπείρου και προσφέρει, κατά πολλούς, το καλύτερο κλίμα της Λατινικής Αμερικής πράγμα που της έχει δώσει την ονομασία 'πόλη της αιώνιας άνοιξης'. Ιδιαίτερα δημοφιλείς εδώ είναι οι εκδρομές που ακουλουθούν τα βήματα του Πάμπλο Εσκομπάρ, το Γκουατάπε αλλά και εξορμήσεις στα αποικιακά χωριά όπως η Σάντα Φέ και εκεί όπου παράγεται ο φημισμένος καφές της Κολομβίας στην Zona Cafetero

 Καρταχένα "Η εντυπωσιακή" 

Μία σίγουρη στάση στο ταξίδι του καθενός στην Κολομβία θα πρέπει να είναι η Καρταχένα. Η πιο γνωστή τουριστικά πόλη της Κολομβίας έχει όλα αυτά που αναζητούμε εμείς πηγαίνοντας στην Νότια Αμερική, παραλίες Καραιβικής, την Zona Colonial που είναι μια από τις πιο όμορφες αποικιακές ζώνες που έχουμε δει και κατοίκους που είναι γνωστοί για τον χαλαρό τρόπο ζωής και την φιλοξενία τους. 

Μπογκοτά και Κάλι "Ιστορία + Σάλσα" 

Ο επόμενος σταθμός μας θα πρέπει να είναι η πρωτέυουσα Μπογκοτά, με το φανταστικό παλιό ιστορικό κέντρο, τα μουσεία και την γνωστή νυχτερινή ζωή στην Zona Rosa και το Chapinero. Μιας και μιλάμε όμως για διασκέδαση θα πρέπει να προτείνουμε μία επίσκεψη στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας το τροπικό Κάλι, την επίσημη πρωτεύουσα της Σάλσα με την γνωστή αποικιακή γειτονιά του Σαν Αντόνιο.  

Σαν Αντρές / Σάντα Μάρτα / Αμαζόνιος

Δεν θα παραλέιψουμε να αναφέρουμε σίγουρα όμως και το μοναδικό νησί του Σαν Αντρές, την εντυπωσιακή Σάντα Μάρτα αλλά και τις ζούγκλες του Αμαζονίου της Κολομβίας οι οποίες καλύπτουν πάνω από το 60% της χώρας.   

Συνδυασμοί

Το ταξίδι στην Κολομβία μπορεί να συνδυαστεί βέβαια και με μία επίσκεψη στον Παναμά, το όμορφο Εκουαδόρ (Κίτο - Κουένκα - Γκουαγιακίλ - νησιά Ειρηνικού) αλλά και με το Περού (Λίμα - Κούσκο/Μάτσου Πίτσου - Αρεκίπα )  και την Βραζιλία ( Ρίο ντε Τζανέιρο - Ιγκουαζού - Σάο Πάολο).   

Ενδεικτικές τιμές / συνδιασμοί γιά οργ. ατομικά ταξίδια στην Κολομβία

 Καρταχένα + Ριβιέρα Μάγια ( Μεξικό ) 
Aεροπορικά, μεταφορές, ποικίλα ξενοδοχεία 4 αστέρωνall inclusive, 5 διανυκτερεύσεις στην Καρταχένα + 7 διανυκτερεύσεις στο Μεξικό από 2470 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.  

 Μπογκοτά (3Ν) + Καρταχένα (4Ν) + Μεντεγίν (3Ν) 
Aεροπορικά, μεταφορές, ποικίλα ξενοδοχεία 4 αστέρων, 12 διανυκτερεύσεις, από 2380 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Κουένκα (Εκουαδόρ) + Κίτο + Μεντεγίν + Μπογκοτά  
3 διανυκτερεύσεις 
στ0 Κίτο, 3 νύχτες στην Κουένκα, 3 νύχτες στο Medellin, και 4 νύχτες στην Μπογκοτά, αεροπορικά, μεταφορές, από 2480 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 

 Ρίο ντε Τζανείρο + Καρταχένα + Σάντα Μάρτα   
Aεροπορικά, ξενοδοχεία, μεταφορές, 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανείρο 3 νύχτες Σάντα Μάρτα + 4 διανυκτρεύσεις στην Καρταχένα και με από 2230 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

 Μπογκοτά (2Ν) + Καρταχένα 5Ν + 3Ν Μάτσου Πίτσου (Κούσκο) + 3Ν Λίμα   
Aεροπορικά, μεταφορικά, ξενοδοχεία, εκδρομ;h στο Μάτσου Πίτσου, 13 διανυκτερεύσεις συνολικά, από 2640 Ευρώ το άτομο, με όλους τους φόρους.  

 Παναμάς + νησί του Σάν Αντρές  + Καρταχένα 
Αεροπορικά | μεταφορές, 4 διανυκτερεύσεις στον Παναμά, 5 νύχτες στον νησί του Σάν Αντρές και 4 νύχτες στην Καρταχένα  από 2380 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων). 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. 

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  2310-225501 ή  2310-225576 

______________ 5 Λόγοι να πάτε Κολομβία με εμάς  ______________

 35+ χρόνια εμπειρίας    Ευέλικτες ημερομηνίες   Εκδρομές με τοπικούς ξεναγούς  
 Προσαρμοσμένα προγράματα    Value for money
 

__________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Κεντρική Αμερική, 16 ημ., Ιούλιος - Νοέμβριος '20
Κεντρική Αμερική, 16 ημ., Ιούλιος - Νοέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης