Ταξίδι στην Κένυα

Κένυα ταξίδια

Ταξιδέψτε στην Κένυα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία ζωής! Σε μια χώρα που αναπτύσσεται συνεχώς, οι ντόπιοι,  παραμένουν φιλικoί και πρόθυμοι να βοηθήσουν ταξιδιώτη που γοητεύτηκε από τον τόπο τους.

Στην Κένυα θα συναντήσουμε κάποια από τα καλύτερα και μεγαλύτερα πάρκα άγριων ζώων του κόσμου. Τα πάρκα αυτά είναι γνωστά για τα λιοντάρια, τις καμηλοπαρδάλεις, τους ελέφαντες και τα τεράστια κοπάδια από ζέβρες που φιλοξενούν.

Η Κένυα είναι επίσης ένας από τους καλύτερους προορισμούς για παραθαλάσσιες διακοπές. Οι επισκέπτες επιλέγουν να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο κατά μήκος των παράκτιων περιοχών, καθώς και στην πόλη της Μομπάσα. Είναι επίσης και ένας προορισμός διακοπών γκολφ, εκεί όπως γύρω από τις σημαντικότερες αστικές περιοχές μπορείτε να κάνετε κάποια μαθήματα.

Αγοράστε αναμνηστικά για να θυμάστε αυτό το υπέροχο ταξίδι, όπως ένα βιβλίο με φωτογραφίες της άγριας ζωής, της φύσης ή του ντόπιου πολιτισμού. Επίσης ένα cd με ντόπια παραδοσιακή μουσική είναι ένα υπέροχο αναμνηστικό, καθώς ακούγοντάς το θα σας βοηθήσει να χαλαρώνετε και να φέρνεται στο μυαλό σας λεπτό προς λεπτό τις εμπειρίες που ζήσατε στην Κένυα. 

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 / 2310-225576 Paradies Travel

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Κένυα Πανόραμα, 10ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Κένυα Πανόραμα, 10ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης