Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Κεφαλονιά

Το φημισμένο νησί της Κεφαλονιάς, ενέπνευσε πολλούς συγραφείς και καλλιτέχνες με την απαράμιλλη ομορφιά του. Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και έκτο σε μέγεθος από όλα τα νησιά στην Ελλάδα, η Κεφαλονιά βρίσκεται ανάμεσα στη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο και απέναντι από τον Κορινθιακό κόλπο.

Οι κατάγαλανες θάλασσες, οι χρυσές αμμουδιές, τα μοναδικά θαλάσσια σπήλαια, τα βραχώδη γλυπτά και οι παραδοσιακοί οικισμοί με την γραφικότητα και την αρχοντιά του παρελθόντος της, θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές σας!

Πάνω στην μικρή χερσόνησο στην περιοχή Φανάρι, βρίσκεται η πρωτεύουσα του νησιού το υπέροχο Αργοστόλι . Εκτός από το Αργοστόλι σημαντικές πόλεις και γραφικά χωριά με ιδιαίτερο ιστορικό ενδιαφέρον θα αποτελέσουν σταθμό της διαδρομής σας στο νησί. Σε αυτά περικλείονται τα χωριά της περιοχής, η Εικοσίμια, ο Έλιος, η Σκάλα, το Ραζακλί, ο Πόρος, η Ερισσός, η Παλική χερσόνησος, το Φισκάρδο, η Σάμη και το νησάκι Δίας.

Οι παραλίες του νησιού είναι μοναδικές, γοητευτικές, με υπέροχες αμμουδιές με χρυσή, κόκκινη ή και άσπρη άμμο, γαλάζια διάφανα σμαραγδί νερά, καταπράσινες πλαγιές και τους ανέμους του Ιονίου να ολοκληρώνουν την μαγεία  που περιτυλίγει αυτές αλλά και όλο το νησί!

Για κολύμπι και διασκέδαση προτείνονται οι Βινάρες στον Αγ. Θεόδωρο, η Φώκη, το Εμπλίσι, το Αργοστόλι, η Αγ. Παρασκευή, ο Μακρύ Γιαλός, το Άβυθο, το Φισκάρδο, ο Αγ. Σπυρίδωνας, και πολλές άλλες. Φυσικά δεν έχουμε ξεχάσει την παγκοσμίως γνωστή παραλία του Μύρτου που έχει χαρακτηριστεί επανειλημμένα ως η ομορφότερη της Μεσογείου.

Το φαγητό και η φιλοξενία στην ξεχωριστή Κεφαλονιά είναι πλουσιοπάροχα, και συναντάμε μεγάλη ποικιλία σε ντόπιες γεύσεις στα διάφορα χωριά του νησιού. Στις τοπικές σπεσιαλιτέ περιλαμβάνονται οι γευστικές κρεατόπιτες και η ντόπια σκορδαλιά, η λεγόμενη "αλιάδα" και το μοναδικό κοκκινιστό κουνέλι συνοδευόμενο από το αρωματικό κρασί της μαυροδάφνης!

Η Κεφαλονιά είναι ένα μέρος που θα χαρίσει λίγη από την ζωντάνια και την ανεμελιά της, σε όποιον την τιμήσει με την επίσκεψη του. Οι διακοπές σας στο πανέμορφο και ζωντανό νησί της Κεφαλονιάς θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Επικοινωνήστε μαζί μας... Paradies Travel 2310-225501/ 2310-225576

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης