Κανκούν Ταξίδια 

Εκτυφλωτικά λευκές παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή, μοναδικά μνημεία, και ο δεύτερος μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος του κόσμου… δικαίως το Κανκούν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Τοποθετημένο στη χερσόνησο του Γιουκατάν, το Κανκούν συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες όλων των ηλικιών, και αποκαλείται η «Καραιβική» του Μεξικού, λόγω της απίστευτης παραλιακής ακτογραμμής του μήκους 25 χλμ. Ξεκίνησε την τουριστική του ανάπτυξη τη δεκαετία του ’70 και από τότε δεν έφυγε ποτέ από τη λίστα με τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα παγκοσμίως.

Ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν την έντονη νυχτερινή ζωή, μιας και το Κανκούν προσφέρει τα πάντα από τεράστια club και προσεγμένα εστιατόρια μέχρι στιλάτα lounge, coctail bars αλλά και επιλογές για ατέλειωτο shopping.

Ιδανικός προορισμός επίσης και για τους λάτρεις των καταδύσεων και του θαλάσσιου κόσμου, αφού ο βυθός της περιοχής είναι πλούσιος σε κοράλλια και σπάνια είδη ψαριών. Το scuba diving και το snorkeling αποτελούν αγαπημένες δραστηριότητες όσων το επισκέπτονται. Στην Isla Mujeres, δημοφιλή περιοχή για καταδύσεις, θα συναντήσετε το μοναδικό στον κόσμο Υποβρύχιο Μουσείο Γλυπτών, με δεκάδες αγάλματα τοποθετημένα στο βυθό της περιοχής.

Στις φυσικές ομορφιές του συγκαταλέγεται το αρχαιολογικό και οικολογικό πάρκο του Xcaret, τα μυστηριώδη μνημεία των Μάγιας στο Chichen Itza, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση, αλλά και το Xel- Ha.

Κάντε ένα ταξίδι στο Κανκούν και αφήστε το βλέμμα σας να ξεκουραστεί στο απέραντο γαλάζιο του την ημέρα και κινηθείτε στους έντονους ρυθμούς του τη νύχτα…

Κλείστε το ταξίδι σας στο Κανκούν έως και 7 μήνες νωρίτερα με όφελος έως και 30% !

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Μερικές ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες του γραφείου μας   

 Νέα Υόρκη + Κανκούν ή Πλάια ντέλ Κάρμεν  
Ατομικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη (4 Νύχτες) + Κανκούν (6 Νύχτες), αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, από 2050 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. ( 10 διανυκτερεύσεις συνολικά)

 Μαιάμι + Κανκούν
Μαιάμι
 3 διανυκτερεύσεις + Κανκούν 7 διανυκτερεύσεις, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία,10 συνολικά διανυκτερεύσεις, από 1980 Ευρώ το άτομο.

 Μέξικο Σίτι + Κανκούν / Πλάϊα ντελ Κάρμεν (πιθ. συνδιασμού και με Παλένκε / Οαχάκα)
Αεροπορικά, μεταφορές, επιλεγμένα ξενοδοχεία, πλήρη διατροφή, 3 νύχτες Μέξικο Σίτυ + 7 διανυκτερεύσεις στην Πλάια ντέλ Κάρμεν, με όλους τους φόρους από 2010 Ευρώ το άτομο

 Κανκούν | αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, πλήρης διατροφή (Αll Ιnclusive), 7 διανυκτερεύσεις, με όλους τους φόρους στην τιμή, από 1490 Ευρώ το άτομο.

 Κανκούν 6Ν + Καρταχένα - Κολομβίας 5Ν ( ή Κουένκα - Εκουαδόρ ) 
Αεροπορικά, μεταφορές, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή, 6 διανυκτερεύσεις στο Κανκούν και 5 νύχτες στην Καρταχένα Κολομβίας, από 2420 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Κανκούν + Αγ. Δομίνικος ( Κούβα ή Τζαμάικα ) 
Αεροπορικά, μεταφορές, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4  αστέρων με πλήρη διατροφή, 6 διανυκτερεύσεις στο Κανκούν και 6 νύχτες στον Άγιο Δομίνικο, από 2420 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

          Οι ημερομηνίες / συνδιασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.


Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Paradies Travel 2310-225576 / 2310 –225501   

__________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης