Καλοκαίρι
2020 ταξίδια και πακέτα διακοπών                                          

Κλείστε και φέτος εγκαίρως τις διακοπές σας για το καλοκαίρι του 2020 και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας με κέρδος έως και 30%.

Το Paradies Travel σας δίνει την μοναδική για τον ελληνικό χώρο δυνατότητα και φέτος να οργανώσετε και να κάνετε την κράτηση σας για το καλοκαίρι έγκαιρα εώς και 8 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης σας.

Έχοντας σχεδόν όλα τα προγράμματα οργανωμένων ατομικών ταξιδιών και κρουαζιέρων σε διάθεση από τώρα μπορείτε έτσι να εξασφαλίσετε προνομιούχες τιμές στις πιο καυτές ημέρες του καλοκαιριού ώστε να αποφύγετε τις δυσκολίες εύρεσης των επιθυμητών σας προορισμών στις περιζήτητες ημερομηνίες σε ακριβές τιμές.

Οι προορισμοί που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι ποικίλοι, απο ένα ταξίδι στα νησιά της καλοκαιρινής Ελλάδας ή μια απόδραση στην Ευρώπη, με μια επιλογή από πόλεις εώς και παραλιακούς προορισμούς με Ξενοδοχεία, Βίλλες κλπ.

Άλλα και οι λάτρεις των εξωτικών ταξιδιών δεν θα μείνουν παραπονεμένοι απο τους πολυάριθμους προορισμούς μας όπως μεταξύ άλλων οι Σευχέλλες, ο Μαυρίκιος, το Μεξικό, ο Άγιος Δομίνικος, η Κούβα, η Τζαμάικα, οι ΗΠΑ, η Κόστα Ρίκα, η Ταιλάνδη και το Μπαλί, προορισμοί τους οποίους προσφέρουμε σε τιμές και ποιότητα μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Και ας μην ξεχάσουμε τις Κρουαζιέρες τις οποίες λόγω της αυξημένης ζήτησης τα τελευταία χρόνια συνιστάται να τις κλείνει κανείς έγκαιρα για να εξασφαλίσει μια καμπίνα σε προσιτό κόστος, στην επιθυμητή ρότα.

Με το Paradies Travel όπως βλέπετε οι καλοκαιρινές σας διακοπές και φέτος βρίσκονται σε καλά χέρια. 

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προσφορές μας για το καλοκαίρι του 2020.SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης