Ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό

Ταξιδέψτε στον Ινδικό ωκεανό και μαγευτείτε από τον παράδεισο που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε! Κρυστάλλινα νερά, απαράμιλλος  θαλάσσιος πλούτος,  κοράλλια,  ηφαιστειογενείς σχηματισμοί  και εξωτικά φυτά που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο, είναι τα κυριότερα στοιχεία που συνθέτουν το τοπίο του Ινδικού Ωκεανού.

Ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον τροπικό Μαυρίκιο, κολυμπήστε στα ζεστά καταγάλανα νερά του, περιηγηθείτε στα γραφικά χωριουδάκια του, τους ορμητικούς καταρράκτες, τα μοναδικά φυσικά πάρκα και μαγευτείτε από τη "χρωματιστή γη", απομεινάρι των ηφαιστειακών σχηματισμών του νησιού.

Γνωρίστε τις Σεϋχέλλες. Νιώστε πραγματικά σαν ναυαγός σε κάποιο από τα 115 νησιά του μοναδικού αυτού  συμπλέγματος! Γαλαζοπράσινα νερά, κάτασπρες παραλίες, φλογερός ήλιος, απόκρημνα γρανιτένια βράχια που φτάνουν ως την θάλασσα και ανάμεσά τους τροπική βλάστηση - αυτά είναι που συναντά κανείς σε ένα ταξίδι στις Σευχέλλες!

Επισκεφθείτε τις Μαλβίδες. Tα νησιά αυτά του Ινδικού Ωκεανού, αν και είναι δημιουργία κοραλλιογενών σχηματισμών, είναι ένας παράδεισος από ατόλες, λιμνοθάλασσες και υφάλους. Διαθέτουν θαλάσσιο πλούτο από κοράλλια, σπάνια είδη ψαριών, και είναι το ιδανικότερο μέρος για καταδύσεις και απόλυτη χαλάρωση.

Γνωρίστε από κοντά τον Ινδικό Ωκεανό, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως για μοναδικές σιγμές ρομαντισμού αλλά και περιπέτειας!SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης