Ταξίδι στην Ιαπωνία
.

Μια από τις πιό πλούσιες σε ιστορία, πολιτισμό και τεχνολογία χώρες στον κόσμο. Η λεγόμενη "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ", έχει κάτι να δώσει στον κάθε ταξιδιώτη.

Από το Τόκιο (Tokyo) την μοντέρνα πρωτεύουσα της Ιαπωνίας με την πολύβουη νυχτερινή ζωή και τα πολλά διαφορετικά είδη κουλτούρας να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις γνωστές για την ζωντάνια τους περιοχές της Shinjuku, Harajuku, Shibuya, Omotesanto κ.α., στο Κιότο (Kyoto), την παλαιά πρωτεύουσα της Ιαπωνίας που θεωρείται ακόμα και σήμερα η πολιτιστική πρωτεύουσα της, γεμάτη από μεγαλόπρεπους ναούς Shinto (Σίντο), κάστρα και το αυτοκρατορικό παλάτι. Το Χοκάϊντο (Hokkaido) με τα πιο γνωστά  εθνικά πάρκα δίνει άπειρες ευκαιρίες στους λάτρεις του hikking  και του Σκί (Skiing), και με τις θαλασσινές λιχουδιές για τις οποίες φημίζεται  καθώς και με τα πολλά θερμά λουτρά (Hot springs) δημιουργεί ένα ελκυστικό τόπο για αυτούς που  ζητάνε δραστηριότητες καθώς και ποιοτική χαλάρωση.

Να μην ξεχνάμε και το Όρος Φούτζι (Mount Fuji, Fuji-san), την πιο ψηλή βουνοκορφή στην Ιαπωνία που αποτελεί γνωστό προορισμό όσων ασχολούνται με το mountain climbing και το hiking. Ένας πολύ δημοφιλής προορισμός  στα ταξίδια στην Ιαπωνία είναι επίσης το βουνό Άσο ( Mount Aso) με την ηφαιστειογενή επιφάνεια και την μεγαλύτερη εμφανή καλντέρα στον κόσμο!

Η Ιαπωνία είναι πλημμυρισμένη από μνημεία και ναούς, τα κυριότερα των οποίων είναι το κάστρο Χιμέτζι ( Himeji castle), ο ναός Ίσε (Ise Shrine) που θεωρείται και ο πιο σημαντικός ναός Shinto.

Η Ιαπωνία είναι το μέρος για κάθε εποχή, με πάρα πολλά φεστιβάλ και γιορτές που έχουν η κάθε μια την αίγλη της. Το καλοκαίρι με τα hanabi festival όπως το Tanabata στο οποίο χιλιάδες βεγγαλικά στολίζουν τον ουρανό , την άνοιξη με τα hanami (flower viewing) κατά τα οποία κόσμος κατακλύζει τους δρόμους  για να δει τις χιλιάδες ανθισμένες κερασιές, αλλά είναι και ένας ιδιαίτερος προορισμός για το Χειμώνα μιας και τα Χριστούγεννα και  κυρίως η Πρωτοχρονία στην Ιαπωνία γιορτάζονται με φαντασμαγορικό τρόπο.

Ένα ταξίδι στην Ιαπωνία υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και όμορφες αναμνήσεις σε κάθε τύπο ταξιδιώτη και αυτό την κάνει μοναδική!

Ενδεικτικές τιμές/ ημερομηνίες οργ. ατομικών ταξιδίων στην Ιαπωνία  

 13.11 - 23.11.20  Τόκυο + Οσάκα  
5 διανυκτερεύσεις 
στο Τόκυο και 5 νύχτες στην Οσάκα αεροπορικά, ξενοδοχεία από 1720 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 14.12 - 21.12.20  Τόκυο αεροπορικά, ξενοδοχεία, 7 διανυκτερεύσεις, από 1360 Ευρώ το άτομο, με όλους τους φόρους.

 05.01 - 15.01.21  Σεούλ ( Κορέα ) + Τόκυο  
Αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 4 διανυκτερεύσεις στην Σεούλ και 5 διανυκτερεύσεις στο Τόκυο από 1660 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων. ( μπορεί να προστεθεί ή Ταιπέι (Ταιβάν) ή και το Σαιγκόν (Βιετνάμ).  

 08.02 - 19.02.21  Τόκυο + Οσάκα + Κυότο 
5 διανυκτερεύσεις 
στο Τόκυο, 2 νύχτες στην Οσάκα και 2 νύχτες στο Κυότο, αεροπορικά, ξενοδοχεία,  από 1770 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 

   Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα!

   Επικοινωνήστε μαζί μας Paradies Travel 2310 - 225501 / 2310 - 225576

 

                           __________________Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________

Pin 05.05 - 16.05.16  Τόκυο + Οσάκα + Κυότο | 5 διανυκτερεύσεις στο Τόκυο, 2 νύχτες στην Οσάκα και 2 νύχτες στο Κυότο, αεροπορικά, ξενοδοχεία,  από 1770 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Ιαπωνία, 11, 12 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος  '20
Ιαπωνία, 11, 12 ημ., Ιούλιος - Δεκέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης