Γαμήλια πακέτα διακοπών στην Καραϊβική


Γαμήλια ταξίδια στην Καραιβική, ή αλλιώς Δυτικές Ινδίες όπως λανθασμένα οι εξερευνητές την είχαν ονομάσει όταν την πρωτοανακάλυψαν. Ανάμεσα στον κόλπο του Μεξικού και τα κρυστάλλινα νερά του Ατλαντικού, βρίσκεται τοποθετημένο ένα σύμπλεγμα που αριθμεί πάνω από 7.000 τροπικά νησιά, άλλα μικρά και άλλα μεγαλύτερα, όλα όμως εξαιρετικής ομορφιάς.

Ένα ταξίδι στην Καραϊβική, πόσο μάλλον το πιο ξεχωριστό ταξίδι της ζωής σας, είναι μια μοναδική εμπειρία για να γνωρίσετε διαφορετικούς πολιτισμούς, εικόνες ξεχωριστές και κεφάτους ανθρώπους! Στα μεγαλύτερα νησιά της συγκαταλέγονται η ζωντανή Κούβα, ο εκπληκτικής ομορφιάς Άγιος Δομίνικος, η λατρεμένη από πολλούς Τζαμάικα, τα exclusive νησάκια Μπαρμπάντος, η Αντίγκουα, η Σάντα Λουτσία, και διάφορα άλλα.

Εδώ θα συναντήσουμε ποιοτικά ξενοδοχειακά resorts με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών αλλά και πακέτα all inclusive. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις εκθαμβωτικές παραλίες, οι εικόνες των οποίων κάνουν το γύρο του κόσμου εδώ και χρόνια όπως η Πούντα Κάνα, το Βαραντέρο με τις πολλές εκδρομές του για τα γύρω νησάκια, το Νεγκρίλ, το Μοντέγκο Μπέι και η Πλάια Ντοράντα, οι οποίες δεν αφήνουν κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο από τους εκατομμύρια που δέχονται κάθε χρόνο. Νεόνυμφα ζευγάρια από όλες τις γωνιές του κόσμου προτίμησαν και συνεχίζουν να προτιμούν την Καραιβική για το πρώτο ταξίδι της κοινής τους ζωής. Γεμίστε εικόνες και αναμνήσεις και θα επιστρέψετε ανανεωμένοι, έτοιμοι για το ξεκίνημα της νέας σας ζωής. Καραιβικές βραδιές με συνοδεία μερένγκε, σάλσα ή ρέγκε ή ρομαντικό δείπνο δίπλα στο κύμα... τα νησιά της Καραιβικής μπορούν να προσφέρουν στο γαμήλιο ταξίδι σας την συναρπαστική ή χαλαρωτική νότα που εσείς θέλετε να του δώσετε.

Για αυτό άλλωστε και υπάρχει μια πληθώρα εκδρομών για να γνωρίσετε τα cayos της Κούβας, την τροπική ενδοχώρα του Άγιου Δομίνικου ή τους κρυμμένους κολπίσκους της Τζαμάικα. Στα μεγαλύτερα νησιά όπως η Τζαμάικα, ο Άγιος Δομίνικος και η Κούβα λόγω των πολυάριθμων εκδρομών και δραστηριοτήτων αλλά και λόγω της πολύ μικρής συγκριτικά οικονομικής διαφοράς μεταξύ μίας και δύο εβδομάδων διαμονής, συστήνουμε περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Με την ημερομηνία του γάμου σας οργανώστε εγκαίρως το ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική.

Κλείστε έως και 8 μήνες πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης το γαμήλιο ταξίδι σας για το 2020 και κερδίστε έως και 30% στην τελική τιμή του ταξιδιού σας ... 

Το Paradies Travel οργανώνει γαμήλια πακέτα διακοπών στα νησιά της Καραϊβικής για πάνω από 25 χρόνια!

 Αναχωρήσεις για 7, 10, 14 ή 21 διανυκτερεύσεις, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.


Ενδεικτικές προτάσεις, ημερομηνίες και τιμές για το γαμήλιο ταξίδι σας στην Καραϊβική 

 09.11 - 16.11.20  Μπαχάμες | αεροπορικά, 7 διανυκτερεύσεις, με πρωινό, ξενοδοχεία 4 αστέρων από 1820 Ευρώ το άτομο, με όλους τους φόρους.

 12.12 - 22.12.20  Κούβα + Μεξικό (εναλλακτικά Αγ. Δομίνικος ή Τζαμάικα / Μπαχάμες) 
Aεροπορικά, ξενοδοχεία, 5 διανυκτερεύσεις στην Κούβα + 5 νύχτες στο Μεξικό, από 2370 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 03.01 - 10.01.21  Πούντα ΚάναΔομινικανή Δημοκρατία αεροπορικά, μεταφορές, πολυτελή ξενοδοχεία με πολλές παροχές, πλήρης διατροφή (all inclusive), 7 διανυκτερεύσεις, τοπικοί αντιπρόσωποι για τις εκδρομές σας από 1450 Ευρώ. συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 06.02 - 16.02.21  Νέα Υόρκη + Άγιος Δομίνικος (εναλλακτικά Μεξικό ή Τζαμάικα / Μπαχάμες)
Aεροπορικά, μεταφορές, 4 ή 5 αστέρων ξενοδοχεία, 4 νύχτες στην Νέα Υόρκη + 6 διανυκτερεύσεις στον Άγιο Δομίνικο από 2050 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.

 10.03 - 20.03.21  Ταξίδι στην Κούβα, Βαραντέρο + Αβάνα 
Aεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 10 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή (all inclusive), για ονειρεμένες διακοπές από 2030 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 15.05 - 25.05.21  Μαιάμι + Τζαμάϊκα (ή Μεξικό / Αγ. Δομίνικος / Μπαχάμες) 
Aεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή, 4 διανυκτερεύσεις στο Μαιάμι + 6 νύχτες στη Τζαμάικα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, από 2070 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.  

Κλείστε έως και 8 μήνες νωρίτερα,
το γαμήλιο ταξίδι σας και κερδίστε έως και 30 %.


Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα
για το 2020 .


Εμπιστευθείτε την 25ετή εμπειρία μας στη διοργάνωση γαμήλιων ταξιδιών σε εξωτερικό και Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας !!     Paradies Travel
  
2310-225501 ή 225576 SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης