Γαλλική Πολυνησία Ταξίδια

Ένα ταξίδι πραγματικά στην άκρη του κόσμου, κατάλληλο για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό, όπου τα λόγια δύσκολα περιγράφουν την ομορφιά και τη μοναδικά γαλήνια ατμόσφαιρα του τοπίου.

Το σύμπλεγμα των νησιών της Γαλλικής Πολυνησίας βρίσκεται ανάμεσα στην ήπειρο της Ωκεανίας και τις Ανατολικές ακτές της Αμερικής, και αποτελείται από 118 νησιά που είναι μοιρασμένα σε  πέντε αρχιπελάγη. Τα κυριότερα από αυτά, και περισσότερο αναπτυγμένα ώστε να διαθέτουν καλαίσθητα resorts που ταιριάζουν στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, είναι η Ταιτή – αλλιώς και Βασίλισσα του Ειρηνικού - η Mούρεα - και η Μπόρα Μπόρα.

Η Ταϊτή αποτέλεσε καταφύγιο για το γνωστό ζωγράφο Πωλ Γκογκέν αλλά και για το διάσημο ηθοποιό Μάρλο Μπράντο, που θέλησαν να φύγουν μακριά από τον δυτικό πολιτισμό. Στην πρωτεύουσα της Ταιτής, Παπέετε, θα περιηγηθείτε στην πολύβουη αγορά της και θα αγοράσετε στεφάνια από σπάνια λουλούδια, παραδοσιακά ξυλόγλυπτα και φημισμένο αρωματικό λάδι από monoi tiare.

Το ηφαιστειογενές Μπόρα Μπόρα μοιάζει να ξεπήδησε από κάποιο πίνακα, συνδυάζοντας βουνοκορφές, λίμνες και κοραλλιογενείς νησίδες σε μια έκταση μόλις 32 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Οι φιλόξενοι και γαλήνιοι κάτοικοι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτο τον ιδιαίτερο πολιτισμό τους, για αυτό και στα μικρότερα νησιά θα συναντήσουμε κυρίως lodges με τη ιδιαίτερη πολυνησιακή πινελιά.

Για όσους λοιπόν αναζητούν ένα τέτοιο καταφύγιο, ένα ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία είναι μια ιδανική πρόταση. Επίσης, αποτελεί ένα διαφορετικό γαμήλιο ταξίδι μιας και συνδυάζει σε έναν πολύ ιδιαίτερο προορισμό τη φυσική ομορφιά και την πολυτέλεια.

Κλείστε εγκαίρως το ταξίδι σας στη Γαλλική Πολυνησία και πάρτε τις καλύτερες προσφορές.


Ταξίδια στην Γαλλική Πολυνησία - Ενδεικτικές τιμές και συνδιασμοί  
  

 Σαν Φρανσίσκο + Γαλ. Πολυνησία 
Αεροπορικά με μεταφορές και 2 διανυκτερεύσεις στο Σαν Φρανσίσκο και 6 διανυκτερεύσεις στη Γαλλική Πολυνησία από 2540 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Γαλλική Πολυνησία | Αεροπορικά με μεταφορές και 7 διανυκτερεύσεις στην Ταιτή  από 2410 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Λος Άντζελες + Γαλλική Πολυνησία 
Αεροπορικά, 4 διανυκτερεύσεις στο Λος Άντζελες και 6 νύχτες στην Ταιτή από 2490 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Σίδνευ + Γαλλική Πολυνησία 
Αεροπορικά, 3 διανυκτερεύσεις στο Σίδνευ της Αυστραλίας και 6 διανυκτερεύσεις στη Γαλλική Πολυνησία από 2580 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

 Λος Άντζελες + Νησιά Κούκ + Γαλλική Πολυνησία
Αεροπορικά, 3 νύχτες στο Λος Άντζελες, 5 διανυκτερεύσεις στην Ταιτή (Γαλλική Πολυνησία) και 4 νύχτες στην Ραροτόνγκα στα νησιά Κούκ από 3240 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων). 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Κάνετε την κράτηση σας εώς και 7 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης για τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Εμπιστευτείτε την 25ετή εμπειρία μας στην διοργάνωση ταξιδίων στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για το 2020.

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel - 2310-225501 ή 2310 2310-225576Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης