Φίτζι Ταξίδια και πακέτα διακοπών

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε στις ημέρες μας ένα μέρος της υφηλίου ειλικρινά εξωτικό και μυστήριο, τότε δύσκολα θα βρούμε μια περιοχή που της ταιριάζει περρισότερο αυτός ο χαρακτηρισμός απο τα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εδώ θα συναντήσουμε τα 333 μοναδικά νησιά των Φίτζι.

Ταξίδια στα Φίτζι θεωρούνται από τα πιο μακρινά και ταυτόχρονα εξωτικά ταξίδια, μακρινά ταξίδια που όμως ανταμείβονται με κάποιες απο τις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως και την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε έναν μοναδικό παρθένο παράδεισο στα άκρα της υφηλίου. Η αίσθηση αυτή προκύπτει από την αγνότητα του απέραντου φυσικού τους πλούτου αλλά και τον καλοδιατηρημένο πολιτισμό και τρόπο ζωής των ντόπιων.

Οι ντόπιοι που με το μοναδικό "felurai" ( φιλοξενία στην τοπική διάλεκτο) τρόπο τους υποδέχονται τους επισκέπτες που έρχονται απο όλα τα μέρη του κόσμου για να ζήσουν κάποιες τουλάχιστον ημέρες και νύχτες στον παράδεισο που αποκαλούν σπίτι τους, με ένα θερμό "Bula Bula", τον τυπικό χαιρετισμό των νησιών Φίτζι.

Τα Φίτζι πέρα από το κεντρικό και μεγαλύτερο νησί Viti Levu είναι χωρισμένα σε ομάδες νησιών όπως, μεταξύ άλλων, τα νησιά Μαμανούκα τα οποία υπερηφανεύονται για κάποιες από τις καλύτερες παραλίες των νησιών και χρησιμοποίηθηκαν και στην ταινία του Cast Away, αλλά και τα Yassawas στα οποία σίγουρα άρωμα του Ειρηνικού είναι πιο έντονο. Τα φυσικά κάλλη και οι τροπικές παραλίες τους προσελκύσαν σκηνοθέτες να γυρίσουν ταινίες όπως το Blue Lagoon και το Last Paradise.

Ταξίδια στα Φίτζι όμως δεν προσφέρουν μόνο παραλίες και ξεκούραση για αυτόν που θέλει να εξερευνήσει τα διάφορα νησιά και την μοναδική κουλτούρα τους. Μέσα από μια πληθώρα εκδρομών που προσφέρονται στα Ξενοδοχεία μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα μεγαλύτερα από αυτά για να ζήσει απο κοντά τους ντόπιους αλλα και να δει φυσικές μοναδικότητες οπως, μεταξύ άλλων, είναι ο λεγόμενος "κήπος" των Φίτζι,  το νησί Taveuni και την μοναδικη και ανέγγιχτη Rotuma όπου μέχρι πριν λίγα χρόνια έπρεπε κανείς να έχει πρόσκληση από κάποιον ντόπιο για να μπορέσει να εξερευνήσει τον χαμένο αυτό παράδεισο.  

Τα ταξίδι στα νησιά των Φίτζι είναι για τον ταξιδιώτη-εξερευνητή, ρομαντικό και φυσιολάτρη και αν υπάρχει έστω και ένα στοιχείο από αυτά μέσα του τότε το μόνο που είναι σίγουρο είναι οτι εδώ θα βρει τον προσωπικό του μοναδικό παράδεισο.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για επιπλεόν επιλογές πέρα από τα νησιά Φίτζι πατήστε στον σύνδεσμο εξωτικά ταξίδια .


Ταξίδια στα Φίτζι - Ενδεικτικές τιμές και συνδιασμοί 

 Λός Άντζελες 4Ν + Φίτζι 6Ν 
Αεροπορικά, 4 διανυκτερεύσεις στο Λος Άντζελες και 6 νύχτες στα Φίτζι από 2430 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Μελβούρνη 3Ν + Σίδνευ 4Ν + Φίτζι 
Αεροπορικά, 3 διανυκτερεύσεις στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, 4 νύχτες στο Σύδνευ και 6 διανυκτερεύσεις στα Φίτζι από 2790 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

 Σίδνευ 4Ν + Φίτζι 6Ν 
Αεροπορικά, 4 διανυκτερεύσεις στο Σίδνευ της Αυστραλίας και 6 διανυκτερεύσεις στα Φίτζι από 2560 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).     

 Φίτζι Αεροπορικά με μεταφορές και 7 διανυκτερεύσεις στα Φίτζι από 2340 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 Σαν Φρανσίσκο 3Ν + Φίτζι 7Ν 
Αεροπορικά με μεταφορές και 3 διανυκτερεύσεις στο Σαν Φρανσίσκο και 7 διανυκτερεύσεις στα Φίτζι από 2480 Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Κάνετε την κράτηση σας εώς και 7 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης για τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για το 2020

Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel - 2310-225501 ή 2310 2310-225576


Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Κατάλογος Ομαδικών Εξωτικών Ταξιδίων, έως Οκτώβριο '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης