Εξωτικά ταξίδια

Εξωτικά Ταξίδια

Όταν φανταζόμαστε ένα εξωτικό ταξίδι το πρώτο που βλέπουμε μπροστά μας είναι απέραντες λευκές παραλίες με τεράστιους φοίνικες να τις στολίζουν και μια τιρκουάζ θάλασσα να μας καλεί να την απολαύσουμε. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που μπορεί να μας προσφέρει ένας τέτοιος εξωτικός προορισμός.

Είναι επιπλέον οι εκδρομές που θα μας αποκαλύψουν φυσικές και πολιτισμικές ομορφιές που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Είναι οι ντόπιοι οι οποίοι μας δείχνουν πως ζούν σε μια τελείως διαφορετική κουλτούρα και προσπαθούν να κάνουν ότι τους είναι δυνατόν για να μας φιλοξενήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι επίσης και οι εξωτικές γεύσεις που θα απολαύσουμε στον προορισμό της επιλογής μας.

Ένα όμως είναι σίγουρο. Όποιον προορισμό και να επιλέξουμε για το δικό μας εξωτικό ταξίδι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα ταξίδι ανακαλύψεων και χαλάρωσης σε ρυθμούς καινούριους για εμάς που κινούμαστε με τους ρυθμούς μιας σύγχρονης και ανταγωνιστικής κοινωνίας και δύσκολα βρίσκουμε "οάσεις" για να απαλλαγούμε από αυτούς.

Παρακάτω θα βρείτε προτάσεις και προσφορές για εξωτικά ταξίδια που οργανώνουμε πάνω από 25 χρόνια με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Οργανωμένα εξωτικά ταξίδια: ανακαλύψτε παραδεισένιες ακρογιαλιές κάνοντας τις διακοπές σας στην Καραϊβική, την Λατινική Αμερική, την Ασία ή την Αφρική...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμπιστευθείτε την 25ετή τουριστική μας εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη στην προώθηση τουριστικών πακέτων για εξωτικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Αναχωρήσεις για όλο το χρόνο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Δυνατότητα κρατήσεων εώς και 7 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης με όφελος εώς και 30%.Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης