Ταξίδια και Σαλέ στην Ελβετία

Στην καρδιά της Ευρώπης βρίσκουμε μια απο τις πιο εντυπωσιακές αλλά ταυτόχρονα και πιό γνωστές χώρες της Ευρώπης, την Ελβετία. Πέρα απο τις παγκοσμίου φήμης ελβετικές τράπεζες, τις οποίες μπορεί να βρεί κανείς στις μεγαλουπόλεις, και τα πασίγνωστα χιονοδρομικά κέντρα του Ζέρματ του Σεν Μόριτζ και του Grindelwald η Ελβετία φημίζεται και για τις αυτόνομες κατοικίες γνωστά ως τα Σαλέ οι οποίες στολίζουν την νύχτα τις Άλπεις με των φωτισμό τους.

Τα Σαλέ, ελβετική ανακάλυψη και αυτή, είναι αυτόνομα σπίτια κατα κύριο λόγο χτισμένα από ξύλο και στο εσωτερικό τους προσφέρουν όλες τις ανέσεις στον επισκέπτη. Η περιοχές στις οποίες μπορούν να βρεθούν Σαλέ αλλά και μονοκατοικίες είναι κυριώς στα τουριστικά γνωστά μέρη, μεταξύ άλλων, όπως το Ντάβος, το Saas-Fee, την Λωζάνη και την Λουκέρνη

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη αύξηση στην ζήτηση τα τελευταία χρόνια, συνιστάται η έγκαιρη κράτηση είτε για τον Χειμώνα είτε για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Πάντα να έχουμε κατά νου ότι ταξίδια σε μονοκατοικίες ή Σαλέ είναι ατομικά και συνοδεύονται απο κρατήσεις αεροπορικών, επίσης εάν το επιθυμεί ο πελάτης προβαίνουμε και σε μια ενοικίαση αυτοκινήτου. Βεβαίως και η μετακίνηση με το δικό μας όχημα στην Ελβετία είναι εφικτή.

Έχοντας τις ρίζες του στην Βόρεια Ευρώπη το Paradies Travel με πάνω απο 25 χρόνια εμπειρίας είναι έτοιμο να εξυπηρετήση τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες.

Κρατήσεις για Σαλέ/Μονοκατοικίες είναι δυνατές εως και 7 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Κλείστε έγκαιρα με όφελος εώς και 30 %...

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310-225501 /  2310-225576 Paradies Travel .Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης