Ταξίδια Χριστούγεννα 2020 - Πακέτα διακοπών και Εκδρομές - Πρωτοχρονιάς

Χριστούγεννα του 2020 και το Paradies Travel είναι έτοιμο να σας στείλει και πάλι να γιορτάσετε τις τελευταίες μέρες του χρόνου στις πιο γνωστές "Χριστουγεννιάτικες" πόλεις της Ευρώπης όπως για παράδειγμα τη Βιέννη, την Πράγα ή τη Βουδαπέστη.

Η μήπως να σας στείλουμε σε ένα απο τα κοσμοπολίτικα χιονοδρομικά κέντρα για να απολαύσετε αυτές τις μέρες στις πιο καλές χιονοδρομικές πίστες του κόσμου όπως μεταξύ άλλων στο Kitzbuehl, το St. Moritz ή το Garmisch Patenkirchen..                                         

Αλλά και για τους λάτρεις του ήλιου υπάρχει και πάλι κάτι, όπως ηλιόλουστες μέρες στα ζεστά νερά της Καραιβικής, της Ασίας ή  του Ινδικού Ωκεανού.


Και για όσους απο εμάς προτιμούμε να μείνουμε στην Ευρώπη και να μην στερηθούμε παρόλα αυτά τον ήλιο και την βουτιά στα νερά της θάλασσας υπάρχει πάντα ο παράδεισος των Καναρίων νήσων με τα μαγευτικά νησιά της Τενερίφης, της Φουερτεβεντούρα και της Λανθαρότε.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς δεν θα αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο και αυτά τα Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά.

Η κράτηση σας για τα οργανωμένα ατομικά ταξίδια τα Χριστούγεννα και τα πακέτα διακοπών για την Πρωτοχρονιά μπορεί να γίνει εώς και 8 μήνες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης γεγονός που σας δίνει την δυνατότηα να κερδίσετε εώς και 30 % στην τελική τιμή του ταξιδιού σας.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Σας συνιστούμε λόγω της υψηλής ζήτησης την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να ενδιαφερθείτε εγκαίρως για το ταξίδι που επιθυμείτε. 

Αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

 


SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης