Ταξίδια και πακέτα διακοπών στα Χανιά

Η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Κρήτης και μάλιστα από τις πιο γραφικές. Διακρίνεται για την μακρά ιστορία της και για την ιδιαίτερη ομορφιά της. Χτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας Κυδωνίας, αυτή η ιδιαίτερη πόλη γνώρισε πολλούς πολιτισμούς των οποίων τα αποτυπώματα φαίνονται στα καλοδιατηρημένα κτίσματα, σε κάστρα, τείχη, αρχαιότητες, μοναστήρια και εκκλησίες.

Το γραφικό Ενετικό λιμάνι, αποτελεί πάντα πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες, τόσο για την ομορφιά του όσο και για της επιλογές διασκέδασης που προσφέρει ακόμα και στους πιο απαιτητικούς. Καλές ταβέρνες, πλακόστρωτα δρομάκια και αρχοντικά και νεοκλασικά σπίτια κοσμούν το κέντρο.

Η θέα του φωτισμένου κάστρου το βράδυ είναι πραγματικά ξεχωριστή και μεταφέρει τον επισκέπτη σε μιαν άλλη εποχή. Κυρίαρχη θέση στο κέντρο της πόλης κατέχει η Δημοτική Αγορά, ένα περίτεχνο οίκημα σε σταυρωτό σχήμα,  που διαθέτει πολλά μικρά μαγαζάκια στο εσωτερικό της ώστε να δίνει στον επισκέπτη μια ιδέα της Αρχαίας Αγοράς.

Οι παραλίες του, ένας λατρεμένος προορισμός των νέων καθώς και οικογενειών. Οι Άγιοι Απόστολοι, η Αγία Μαρίνα, και ο Πλατανιάς είναι από τις πιο φημισμένες παραλίες των Χανιών. Μια βόλτα με το καραβάκι στο Ακρωτήρι της Γραμβούσας αξίζει για να θαυμάσετε την εκπληκτικής ομορφιάς Λιμνοθάλασσα του Μπάλου. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το Ελαφονήσι με την αμμουδιά του σε λευκές και ροζ αποχρώσεις! 

Τα Χανιά όμως έχουν και πολλά κρυμμένα χαρτιά όπως σπήλαια και φαράγγια για τους λάτρεις της έντασης και καταφέρνουν να είναι έτσι προορισμός για όσους αγαπούν την πεζοπορία αλλα και τις διάφορες δραστηριότητες στη φύση.

Για τα Χανιά όσα λόγια και να γραφτούν όσοι χάρτες και να χαραχτούν, πάντα θα έχουν κρατημένη μια ομορφιά μόνο για σας!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επικοινωνήστε μαζί μας. 2310-22501 / 2310-225576 Paradies Travel

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης