Χαλκιδική, ταξίδια και πακέτα διακοπών

Κάντε τις διακοπές σας στη Χαλκιδική, και γνωρίστε τα 550 χλμ δαντελωτών ακτών της που εναλλάσσονται διαρκώς από βραχώδεις σχηματισμούς και πευκοδάση που φτάνουν ως τη θάλασσα, μέχρι ψιλή άμμο και διάφανα νερά.

Στη Χαλκιδική θα συναντήσετε διάχυτη την ομορφιά του Μεσογειακού τοπίου που χαρακτηρίζει και τα τρία «πόδια» της, δηλαδή τη ζωντανή Κασσάνδρα, την κατάφυτη Σιθωνία και την εκπληκτικής ομορφιάς χερσόνησο του Άθους!

Περιγράφοντας τη Χαλκιδική με δυο λόγια, θα μπορούσε κανείς να πει για το πώς τα δάση από πεύκα φτάνουν μέχρι την παραλία «αγκαλιάζοντας» τις ακτές και δημιουργούν εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που προσελκύουν χιλιάδες κόσμου κάθε καλοκαίρι.

Παραθαλάσσια θέρετρα όπως το Πευκοχώρι, ο Μαρμαράς, η Βουρβουρού και η πολύβουη Καλλιθέα με τη νυχτερινή της ζωή είναι αγαπημένες επιλογές των επισκεπτών. Για όσους αναζητούν την ξεκούραση και τους χαλαρούς ρυθμούς η γραφική Άφυτος ή η Τορώνη είναι ιδανικές επιλογές.

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται είναι ποικίλες από την κρουαζιέρα γύρω από την μοναστική πολιτεία του Άθω για να θαυμάσετε τα «σκαρφαλωμένα» στις απόκρημνες πλαγιές μοναστήρια, μέχρι και να εξερευνήσετε τα γύρω χωριά και τους ήσυχους κολπίσκους που κρύβει η Χαλκιδική νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο. Για όσους προτιμούν το συνδυασμό βουνού και θάλασσας, ορεινά χωριά όπως ο Ταξιάρχης, σας καλούν να τα επισκεφτείτε και να αφεθείτε στο καταπράσινο τοπίο τους.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γευστικά κρασιά, το αρωματικό μέλι αλλά και τα διάφορα άλλα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής.

Η τουριστική της ανάπτυξη προσφέρει όλες τις παροχές από τη μεγάλη επιλογή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια έως τα διαφόρων ειδών εστιατόρια, ταβέρνες και μαγαζιά που υπάρχουν για να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη.

Κάντε τις διακοπές σας στη Χαλκιδική και απολαύστε τις 33 παραλίες βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία που διαθέτει, τη φυσική της ομορφιά και τη ζωντάνια της!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τις ημερομηνίες της επιλογής σας, τους προορισμούς και τη διάρκεια του ταξιδιού σας στη Χαλκιδική, μπορείτε να τις καθορίσετε εσείς κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο μας.

Από Αθήνα και άλλα αεροδρόμια της Ελλάδας οι προσφορές μπορούν να συνδυαστούν με αεροπορικά και ενοικίαση αυτοκινήτου.

 Paradies Travel 2310-225501/2310-225576

 

__________________Τιμοκατάλογοι Ελλάδας__________________


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης