Αυστρία Ταξίδια, Σαλέ και Πακέτα διακοπών.

Βίλλες, ξενοδοχεία, σαλέ και προκάτ στην Αυστρία, την χώρα των ποικίλων προορισμών και χιονοδρομικών κέντρων.  

Ζήστε την εμπειρία της Αυστριακή φιλοξενίας με δραστήριες μέρες στις πίστες και ζεστές βραδιές μπροστά στο τζάκι. Μετά από μια έντονη μέρα χαλαρώστε με μια σάουνα, σπα, ή στη θερμενόμενη εσωτερική και εξωτερική πισίνα που μπορεί να διαθέτει η βίλα ή το σαλέ σας. Ιδανικός χειμωνιάτικος προορισμός για όλους και με την άνεση που προσφέρει μια παραδοσιακή Αυστριακή βίλα ή ένα γραφικό ξύλινο σαλέ.

Το διαχρονικό τιρολέζικο παραμύθι συνδυάζεται επιτυχημένα με το απαιτητικό σκι και το λαμπερό lifestyle των Άλπεων σε χιονοδρομικά κέντρα για όλους τους τύπους σκιέρ - από τις δραστήριες νεανικές παρέες που αναζητούν την περιπέτεια στις πίστες αλλά και έξω από αυτές, τις οικογένειες με παιδιά που επιθυμούν έναν φιλόξενο οικογενειακό προορισμό, αλλά και τα ερωτευμένα ζευγάρια που ονειρεύονται ήσυχους περιπάτους με άμαξα  δίπλα σε παγωμένες λίμνες.

Απολαύστε τα όλα από τη ζεστασιά του σαλέ ή της βίλας σας σε κάποιο χειμερινό θέρετρο της Αυστρίας!

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη αύξηση στην ζήτηση τα τελευταία χρόνια, συνιστάται η έγκαιρη κράτηση είτε για τα Χριστούγεννα     είτε για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Πάντα να έχουμε κατά νου ότι ταξίδια σε μονοκατοικίες ή Σαλέ είναι ατομικά και συνοδεύονται απο κρατήσεις αεροπορικών, επίσης εάν το επιθυμεί ο πελάτης προβαίνουμε και σε μια ενοικίαση αυτοκινήτου. Βεβαίως και η μετακίνηση με το δικό μας όχημα στην Αυστρία είναι εφικτή.

Κρατήσεις για Σαλέ/Μονοκατοικίες είναι δυνατές εως και 7 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Κλείστε έγκαιρα με όφελος εώς και 30 %...  Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έχοντας τις ρίζες του στην Βόρεια Ευρώπη το Paradies Travel με πάνω απο 25 χρόνια εμπειρίας είναι έτοιμο να εξυπηρετήση τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας  2310-225501 /  2310-225576 Paradies TravelΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης