Αγία Πετρούπολη - Μόσχα Ταξίδια

Ομαδικό Ταξίδι Ρωσία: Ταξιδέψτε στη Ρωσία και γνωρίστε τον κλασσικό πολιτισμό που μάγεψε και μαγεύει χιλιάδες επισκέπτες!

Επισκεφτείτε την Αγία Πετρούπολη, ή αλλιώς τη «Βενετία του Βορρά» όπως αποκαλείται, μια πόλη υψηλής αισθητικής, εξαιρετικής τέχνης και εκλεπτυσμένης κουλτούρας. Μέγαρα, ακαδημίες, γαλλικά πάρκα και ολλανδικά κανάλια αλλά και οι περίφημες «λευκές νύχτες» στην καρδιά του καλοκαιριού, που συνοδεύονται από διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Στο Ερμιτάζ, με πάνω από 3 εκατομμύρια εκθέματα, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία παγκοσμίως. Εκεί θα θαυμάσουμε έργα του Ντα Βίντσι, του Πικάσο, του Ρέμπραντ αλλά και πολλών άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, εκθέματα από την Αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο καθώς και περίτεχνα κοσμήματα. Εκεί που η οδός Νιέφσκι συναντά τον ποταμό Νέβα, βρίσκονται τα Χειμερινά Ανάκτορα, η επιβλητική τσαρική κατοικία. Ο καθεδρικός ναός των Πέτρου και Παύλου, του Καζάν, ο μπαρόκ ναός του Αγ. Ισαάκ και η εντυπωσιακή Κεχριμπαρένια Αίθουσα στο Τσάρσκογιε Σελό είναι λίγα μόνο από όσα αξίζει να δει κανείς στην πανέμορφη Αγία Πετρούπολη.

Στη Μόσχα, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σημαντικές στιγμές της Ρωσικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας, θα συναντήσουμε τη φημισμένη Κόκκινη Πλατεία με το Ναό του Αγ. Βασιλείου, το άγαλμα του Μαγιακόφσκι, το Θέατρο Μπολσόι που στεγάζει τα διάσημα μπαλέτα, και φυσικά το Κρεμλίνο, την ακρόπολη των Τσάρων. Στις όχθες του ποταμού Μόσχοβα ο επισκέπτης θα θαυμάσει τις ομορφιές της με τα μνημεία που σηματοδότησαν την Τσαρική βασιλεία, καθώς εδώ γινόντουσαν οι τελετές στέψης τους αλλά και οι βαφτίσεις των απογόνων τους.

Ταξιδέψτε στη Ρωσία, μια χώρα που κρύβει στα βάθη της κομμάτια της ιστορίας, με πόλεις όπως η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη που αποτελεί παγκόσμιο πολιτιστικό σύμβολο!

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310- 225501 / 2310 – 225576 Paradies Travel

      __________________ Τιμοκατάλογοι Ομαδικών __________________


Ρωσία, 6,8,9,10 ημ., Ιούλιος - Νοέμβριος '20
Ρωσία, 6,8,9,10 ημ., Ιούλιος - Νοέμβριος '20
Αναχωρήσεις από Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΕπικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης