Ινδικός Ωκεανός - Γαμήλια Ταξίδια

Γαμήλιο ταξίδι στον Ινδικό ωκεανό: κλείστε το γαμήλιο ταξίδι σας στα νησιά του Ινδικού ωκεανού και μαγευτείτε από τον παράδεισο που θα ανακαλύψετε! Δώστε στις πρώτες μέρες της κοινής σας ζωής μια εξωτική νότα..

Περπατήστε στον τροπικό Μαυρίκιο, κολυμπήστε στα ζεστά καταγάλανα νερά του και χαλαρώστε στην κάτασπρη αμμουδιά υπό την σκιά ενός φοίνικα σ' αυτό το μικρό παράδεισο ανατολικά της Μαδαγασκάρης.

Γνωρίστε από κοντά τις Σεϋχέλλες. Νιώστε πραγματικά σα να ναυαγήσατε με το ταίρι σας σε κάποιο τροπικό νησί. Γαλαζοπράσινα νερά, κάτασπρες παραλίες, φλογερός ήλιος, απόκρημνα βράχια που φτάνουν ως την θάλασσα και ανάμεσά τους αρκετή βλάστηση, όλα αυτά σίγουρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για περιπετειώδεις διακοπές.

Επισκεφτείτε τις Μαλβίδες. Tα νησιά αυτά του Ινδικού Ωκεανού, ότι πιο κοντινό μπορεί να βρει κανείς στον παράδεισο, αποτελούν δημιουργία φυσικών κοραλλιογενών σχηματισμών. Διαθέτουν μοναδικό θαλάσσιο πλούτο από κοράλλια, σπάνια είδη ψαριών, και είναι ο ιδανικός τόπος για καταδύσεις και απόλυτη χαλάρωση.

Επισκεφτείτε τα παραδεισένια αυτά νησιά, με τις ζαχαρένιες παραλίες και το μαγικό βυθό τους, τα καταγάλανα νερά και την ηρεμία που προσφέρουν. Ιδανικός τόπος για γαμήλια ταξίδια και για όσους θέλουν απόλυτη χαλάρωση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τακτικές αναχωρήσεις για γαμήλια ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό για το 2020, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πολλές παροχές, για τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής σας...

Ενδεικτικές τιμές  και ημερομηνίες του γραφείου μας από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα          

 02.11 - 09.11.20  Μαυρίκιος, αεροπορικά, μεταφορές, πλήρης διατροφή για 7 διανυκτερεύσεις, ξενοδοχεία 4 αστέρων, με διάφορες παροχές, από 1580 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 10.12 - 17.12.20  Ντουμπάι + Μαλδίβες 
Αεροπορικά, μεταφορές, 2 διανυκτερεύσεις Ντουμπάι και 5 νύχτες στις Μαλδίβες, πλήρης διατροφή, ξενοδοχεία 4 αστέρων, από 1740 Ευρώ το άτομο το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 04.01 - 22.01.21  Σευχέλλες | αεροπορικά, μεταφορές, 8 διανυκτερεύσεις, ημιδιατροφή, ξενοδοχεία 4 αστέρων, με διάφορες παροχές, από 1880 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 09.02 - 17.02.21  Μαλδίβες  αεροπορικά, μεταφορές, 7 διανυκτερεύσεις, πλήρης διατροφή, ξενοδοχεία 4 αστέρων, από 1610 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Κλείστε εγκαίρως το γαμήλιο ταξίδι σας για το 2020, κερδίστε εως 30% ...SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης