Ταξίδι στην Γκραν Κανάρια
στο πιο δημοφιλές νησί των Κανάριων νήσων, με θερμοκρασίες 25 - 30 βαθμούς όλο το χρόνο, απέραντες παραλίες και μια συναρπαστική ενδοχώρα που απαρτίζεται απο ερήμους, βουνά και πολλά προστατευμένα φυσικά πάρκα στα οποία συναντά κανείς πολλά είδη υπο εξαφάνιση.

Με πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες η Γκραν Κανάρια θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη.
Αυτούς συνήθως τους συναντά κανείς στο νότιο/ανατολικό τμήμα του νησιού, το οποίο οφείλει την δημοτικότητά του στις απέραντες παραλίες και τις ζεστές θερμοκρασίες που έχει ανεξαρτήτως εποχής

Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες είναι η Playa del Inglés, το Maspalomas και στην περιοχή του Mogán η Amadores, Anfi del Mar και η Playa de Mogán.

Οι άριστες τουριστικές υποδομές μαζί με τα ποιοτικά καταλύματα και το ζεστό Ισπανικό ταπεραμέντο των ντόπιων θα σας προσφέρουν ένα προσωπικό καταφύγιο απόδρασης τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το χειμώνα.

Στο Paradies Travel διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στη οργάνωση διακοπών στο νησί της Γκράν Κανάρια και μια επιλογή πάνω από 100 ξενοδοχείων σε όλες τις κατηγορίες.

Αναχωρήσεις απο όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδος, για όλο τον χρόνο, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα...
 
 
Ενδεικτικές τιμές και ημερομηνίες για ταξίδια στην Γκράν Κανάρια    
 
 13.11 - 20.11.20  Βαρκελώνη + Γκράν Κανάρια 
Αεροπορικά, ξενοδοχεία μεταφορές, 2 διανυκτερεύσεις Βαρκελώνη + 5 νύχτες στο Σαν Άγκουστίν με  ημιδιατροφή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων από 980 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 
 
 05.12 - 12.12.20  Γκράν Κανάρια αεροπορικά, μεταφορές, 7 διανυκτερεύσεις, ημιδιατροφή, από 970 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. 
 
 03.03 - 10.03.21  Γκράν Κανάρια στο Σαν Άγκουστιν | αεροπορικά, μεταφορές, 7 διανυκτερεύσεις, ημιδιατροφή, από 880 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
 
 10.05 - 19.05.21  Μαδρίτη + Γκράν Κανάρια 
Πλάια ντελ Ίγκλες, αεροπορικά, μεταφορές, ξενοδοχεία, 3 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη και 6 νύχτες στη Γκράν Κανάρια, από 990 Ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι παραπάνω ημερομηνίες / συνδυασμοί δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 
Aναχωρήσεις  από Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Αναχωρήσεις για το 2020


 Επικοινωνήστε μαζί μας.  Paradies Travel  2310-225501 ή 2310-225576   

 

  


Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
SunnyHills Studios


Mailing ListLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης